Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajánlanátok vmi nagyon kedves,...

Ajánlanátok vmi nagyon kedves, egyszerű (nem primitív) mesét? Elsős a lányom, rühelli a tankönyv kötelező "olvasmányait" (én is).

Figyelt kérdés
Mesekönyvet viszont szívesen olvasna, de ugye amit könnyedén felfog, ha mesélünk, az nem olyan egyszerű, ha neki kell olvasnia, hisz az olvasás készsége még nem alakult ki. Nem is ismer minden betűt, de abban persze besegítünk.
2015. febr. 17. 11:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Képregény?

Szerintem azok nagy élményt jelenteneke, mert sok a kép.

De anna, peti gergö könyvek, olyanok ahol sok kép kevés mondat.

2015. febr. 17. 11:46
 2/12 anonim ***** válasza:
ha még nem tud
2015. febr. 17. 11:53
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha még nem tud olvasni, ne Ő olvasson! Ne segítsetek be, majd akkor olvasson ő önállóan, ha ismer minden betűt!
2015. febr. 17. 11:54
 4/12 A kérdező kommentje:

Ő akar olvasni. De nem a tankönyvet.

Nekem meg mindegy, mit olvas, csak ne utálja meg.

Ráadásul minden szótagolva, kötőjellel van írva. Fárasztó olvasni. Az egybeírt könnyebben megy neki.

2015. febr. 17. 12:19
 5/12 A kérdező kommentje:

Képregényeket megnézem, köszi.

Anna, Peti, Gergőt nem bírom elviselni. :)

2015. febr. 17. 12:21
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Amikor én kislány voltam, ezek a Brumi könyvek voltak az első olvasmányaim, amikor megtanultam olvasni. Nagy örömmel tapasztaltam nemrégen, hogy még mindig lehet kapni ezeket a könyveket. Nekem 3 rész volt meg, és még szerencsére meg is vannak, csak az én kislányom még picike.

2015. febr. 17. 12:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szutyejevtől a Vidám mesék nálunk telitalálat volt. :)
2015. febr. 17. 13:06
 8/12 A kérdező kommentje:

Imádja a Vidám meséket, van egy csomó.

Most, hogy mondod, abban is vannak rövidek, igaz?

Hogy ez nem jutott eszembe...!

Na, majd megnézem, ha a kicsi felkelt.

De azért még írjatok, ha eszetekbe jut vmi!

2015. febr. 17. 13:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
,,Már tudok olvasni!" sorozat. Kifejezetten ennek a korosztálynak készült, sokféle történet van köztük.
2015. febr. 17. 13:25
 10/12 anonim ***** válasza:
68%
Van a könyves boltokban olyan könyvsorozat amit úgy hívnak, hogy "olvsólétra", vannak 4,5 6,-12 éveseknek de nem ez a címe, sok van belőle, sok féle címen. Kérdezd meg a könyvesboltban. Kifejezetten olvasni tanít.
2015. febr. 17. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!