Hány Villő nevű kislány van az ismeretségi körötökben?
Figyelt kérdés
Ezt a nevet adtam a lányomnak, több okból is, de ezek egyike volt, hogy ritkának tartottam. Ehhez képest egyre gyakrabban találkozom vele ezen az oldalon. Mivel a 2014-es névstatisztikát még nem láttam, ezért érdeklődöm, hogy mennyire vált gyakorivá az utóbbi időben.2015. febr. 16. 12:51
11/31 anonim válasza:
Én egy ilyen nevű lányt ismerek, de ő már 20 éven felüli.
13/31 anonim válasza:
Egy 4 évest ismerek ezzel a névvel, Ő a kislányom. :)
Rajta kívül még 1 nagyon távoli ismerősömnek van Villő nevű, 1 év körüli gyermeke.
15/31 anonim válasza:
Én személyesen egyet sem ismerek, felénk teljesen ismeretlen a név. Internetes közegben láttam már egy húsz év körüli lányt ezzel a névvel, de ő az egyetlen, aki Villőt "ismerek".
16/31 anonim válasza:
Egy van, és nekem nagyon tetszik ez a név :)
17/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek megy a zöld kéz, még az utálatosaknak is! :) Én nem, köszönöm, nem én vagyok Fintor Zsófia. :)
2015. febr. 16. 14:04
18/31 anonim válasza:
Nem tudom miért kellett lepontozni a válaszom.
Leírtam a véleményem, ha valakinek nem tetszik, akkor görgessen tovább.
Szerintem borzalmas név. Másnak meg a Mária, Julcsi és társai lehetnek azok.
8-as.
19/31 anonim válasza:
Én igazából nem a válaszodra, hanem a stílusodra nyomtam piros kezet.
20/31 anonim válasza:
Egyet sem ismerek, de a tavasszal születendő lányom Villő lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!