Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Két fiú után egy kislány...

Két fiú után egy kislány gyermek mennyire más?

Figyelt kérdés

Mennyire más egy lány baba? Mennyire lesz fiús?

Írjatok egy kicsit, hogy milyen különbségek vannak. Szívesen olvasgatnám. :)

2015. jan. 30. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Én anyai szemszögből nem tudom, mert nekem fiam van. Viszont két fiútestvérem van, és egyáltalán nem lettem fiús, viszont gimis koromban mindig vigyáztak rám a bulikban és "megvédtek" :D.
2015. jan. 30. 16:44
 2/9 A kérdező kommentje:

Remélem, hogy majd az én fiaim is "megvédik" a húgukat. :)

De az még odébb van.

2015. jan. 30. 17:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem 2 fiú után lett egy kislányom, már 3 éves. Egyáltalán nem fiús, sőőőt :D Legalábbis egyelőre nagyon is lányos. Ha tehetné minden nap szoknyát venne fel, babázik, kiskonyhájában főzi nekem a kávét, cipőmániás. A boltban "lányos" tejet kell venni (liladobozos). A farsangon sziromtündér lesz :)

Amúgy én is azt hittem, hogy majd a bátyók mellett "fiús" lesz, de nem az. Aztán pár év múlva majd meglátjuk :D

2015. jan. 30. 22:01
 4/9 anonim ***** válasza:
nagyon más lányomnak van 2 bátya igy imádja az autokat,vonatokat,és a társasokat mert abbol sok van mert vetem is neki de legtöbb társast a fiuktol kapta ,kicsit vagányabb lesz talán .lány ha fiu testvérek veszik körül .viszont imádja ruhákat,imád nyüzsögni .
2015. jan. 31. 07:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Két bátyám van, az unokahúgom egy bátyóval sokkal fiúsabb volt, mint én. Viszont például babázni én sem babáztam, bár ez lehet akkor is így lenne, ha lett volna lánytesóm is.

Talán annyi, hogy ritkán festem magam, nem az én pipereholmijaimtól roskadozik a fürdőszobaszekrény, de ez meg inkább anyám miatt, mert ő sem egy sminkelős típus. De ugyanúgy belebújtam a körömcipőjébe, mint más lányok az anyjukéba, és arról ábrándoztam, hogy ha nagy leszek, hosszú fekete hajam lesz majd.

Tesóim miatt sokat voltam fiútársaságban, így sosem okozott különösebb gondot megtalálni a hangot az ellenkező nemmel, kamaszkoromban sem.

2015. jan. 31. 10:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagyooooooooon!Abszolút szerelem a kicsi.2 éves múlt,de igazi kis csaj.Szeret öltözni,takarít,állandóan jár a szája,bújik,simogat,babázik,nagyon édes.A bátyjait is helyre rakja sec perc alatt.De picinek is más volt.A 2 fiú nem nagyon szopott,a kicsi 2 éves koráig.Már jelzi,hogy pisilnie kell,szalad a bilihez(a fiúk nem így voltak)1 éves kora óta önállóan eszik.1 évesen már szépen járt,pár hónapja elő se vettem a babakocsit,mert már egyáltalán nem ül benne.Mi-a férjemmel-nagyon szerencsésnek érezzük magunkat,hogy lett egy kislányunk.
2015. jan. 31. 11:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Nálunk fordítva, két lány után jött a fiú.

Tök más, bújós meg minden, de egyébként ő a legnyugodtabb, fát vágsz a hátán. Bár ezt én arra kenem, hogy 3. gyerek és nem arra, hogy fiú.

De sok szempontból fiús, pl tele a lakás most már autókkal, és ő ha elesik, nem visít, mint a lányok. ELesik, meg se nyikkan, szalad tovább, nem nyápic, nem hisztizik zsigerből mint a lányok.

Öltözésben ugyanúgy válogatós mint a lányok, csak ő nem hercegnő téma, hanem csak autó és pókember lehet a pólóján.

2015. jan. 31. 15:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Pedig a tapasztalataim szerint a fiúk általában sírósabbak, mint a lányok. Úgy kábé óvodáskorig.
2015. jan. 31. 19:43
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Imádom én is, hogy végre van egy kislányom! Természetesen a fiúkat is nagyon szeretem, de egy kislányra vágytam mindig is. Amikor megszületett le sem tagadhatta, hogy lány, olyan hangerővel és frekvencián sírt. :)

Most már egy éves, és most kezd igazán előjönni belőle az, hogy lány. Kíváncsi leszek, hogy hogyan fog változni.

Az biztos, hogy kemény kiscsaj lesz, két fiú mellett! :)

2015. febr. 3. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!