Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan történik a kislány...

Hogyan történik a kislány gyermek füllyukasztása?

Figyelt kérdés
Már a kórházban berakják, vagy pár hét múlva? Miért gondolják sokan, h nem fáj nekik? Esetleg vki Szfehérvárról, itt hogyan működik?
2009. dec. 1. 10:27
 1/5 anonim ***** válasza:
49%

Szia!

Változó, nem minden szülészeten csinálják meg. Szerintem pedig az a jobb megoldás, ha születése után pár nappal túl esik rajta. Az anyuka jobb, ha nincs ott, mert sír a baba, de állítólag nem fáj neki, hanem csak az ijedtség miatt.

Nekünk a védőnő csinálta tanácsadáson néhány naposan, de engem kiküldtek, hogy ne halljam a sírását.

2009. dec. 1. 10:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Az én lányom 2 hónapos volt, amikor kilövettük a fülét. Házhoz hívtam a csajt, aki csinálta, mert nálunk a szülészeten már nem foglalkoztak ezzel.

Kicsikémnek csak az esett rosszul, hogy lefogtam a fejét, egyébként nem is sírt, csak fészkelődött össze-vissza. Semmi baj nem volt utána sem, mintha mi sem törtét volna. Picit piros volt a füle, de még csak nem is piszkálta a fülét utána.

2009. dec. 1. 15:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Én nem lövetni akarom, hanem szúratni, hogy ne "bedugós" fülbevalót kelljen hordania hetekig, ami szúrhatja szerintem, hanem egyből a bab-fülit.

Vagy nem kényelmetlen nekik a bedugós?

2009. dec. 1. 15:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 3 hónapos korában lövettem a kislányom fülét.

Elvittem az ékszerboltba,ahol foglalkoznak ezzel is,és az ölemben fogtam amíg gyors túlesett rajta.

Megijedt,és egy kicsit talán fájt is neki,de estére el is felejtette.

Nekünk nem volt gond ezzel a fülbevalóval,nem szúrta,nem volt kényelmetlen,nem nyúlkált érte.

Most 2 éves és már karika fülbevalója van. :)

2009. dec. 1. 15:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez jó hír, hogy nem szúrta, akkor lehet, hogy mi is lövetünk majd inkább, kicsit kíméletesebb és gyorsabb, mint a szúrás.

Köszi :)

2009. dec. 1. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!