Igaz, hogy minden gyermek születése előtt, megvizsgálják, hogy milyen körülmények közé születik?
kimaradt egy fontos rész az előbb, javítom, mert más így az értelme, szóval:
" Igazad van, ha ki akarod játszani a rendszert, ki tudod, de az emberek nagy része azért igénybe veszi a terhesgondozókat. Két okból....
20: "Vicces vagy 66%-os. A szűrővizsgálatot én nem a nemi betegségekre értettem, hanem azokra, amik a baba egészségét vizsgálják. "
Értem.
Én 15 éve járok immunológiára-haematológiára, és azóta mindent vérből nézetek meg.
MINDENT meg lehet nézetni vérből, ami a méhben lakó babában van, azt is (a kismama véréből). Ezért nem is jutna eszembe más orvoshoz menni, mindent vérből nézetek, amiből leletre van szükségem.
Ha FÉLNÉK attól, hogy baja lesz a babának, azt is vérből nézetném, de nem félek.:)
Úgy általában semmitől nem félek.
Ezen kívül eddig 4 olyan módszert ismerek, amivel magam is ki tudok otthon tesztelni bármilyen egészségi adatot, ezért hát egyre inkább ezek elsajátításával foglalkozom, és idővel ezekre támaszkodom - végül teljes mértékben majd.
Hozzám sem a gyerek születése előtt sem utána nem jött ki senki. Védőnőt soha nem láttam, hacsak nem ők azok akik a gyerekorvos mellett asszisztálnak.
Nekem meglepő ez a kérdés, mert sok embert ismerek ahova nem hogy csecsemőt de felnőtt embert se engednék, hogy ott éljen, mégis él ott pici gyerek. Ha kijárnak, akkor hogy a fenébe lehet, hogy ilyen helyeken élhet kisbaba??
Mielőtt még valaki azzal jönne, hogy nyilván tanyán élek, azért nem jött ki senki, nos nem: Budapest X kerületben élek.
26: Értem.
Mondom, hogy le tudom kérdezni ezeket az infókat, te nem érted meg, hogy miket tudok (nem csak én), amik miatt teljesen más a világképem és az életmódom is, mint a Tied.
Másrészt amellett érvelek ezekkel, hogy irreális elképzelés az, hogy minden születendő gyermekről tudjon a védőnői hálózat. Úgy felére saccolom.
Megszületés után érthetőbb, hiszen anyakönyvezik a gyermeket az esetek 96-97%-ában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!