Anyukák! Milyen gyakran főztök levest?
Figyelt kérdés
2015. febr. 14. 12:38
1/14 anonim válasza:
Nem túl sűrűn. Paradicsom levest, borsólevest, húslevest és frankfurti levest szoktam csinálni. Kb.2 Hetente.
4/14 anonim válasza:
heti 4x-5x. hétvégén mindig tartalmasabb leves van (hús, bab, gomba, gulyás...), hétköznap meg egyszerűbbek (zöldség, paradicsom, hagyma, sajt, petrezselyem, tojás, borsó...). nagyon leveses nálunk mindenki :)
5/14 anonim válasza:
Majdnem minden nap van leves, de sokszor 2 napra főzök. Imádjuk a leveseket.
6/14 anonim válasza:
Gyakorlatilag soha. Hétvégente a nagyiál ebédelünk, ő mindig csinál levest, abból általában marad hétfő-keddre. Hétköznap a gyerekek esznek a bölcsiben, oviban, férjem a munkahelyén, én pedig egyáltalán nem vagyok leveses. Szóval eszünk levest, de én igen ritkán főzök. :)
7/14 anonim válasza:
Minden nap eszünk levest, bár mi hét közben rendeljük, szombaton és vasárnap meg én főzök.
8/14 anonim válasza:
Mindennap van leves nálunk. Igazság szerint én ellennék nélküle, de egyik lányom nagyon szereti, sokszor mást nem is eszik, csak levest.
9/14 anonim válasza:
Leginkább csak hétvégén. Néha hétköznap vacsira egy-egy krémlevest. De mi csak ketten vagyunk a 4 évesemmel, így hétköznap ő oviban eszik, én melóban, vacsira meg általában valami egyszerűbb kaja van.
10/14 anonim válasza:
Fokhagyma és zellerkrémlevest tudok egyedül főzni, több leves félét nem.
Így nálunk akkor van leves, ha apukám vagy anyósom főz nekünk.
Egyébként nekünk ez teljesen megfelel. A férjem nem egy nagy leveses, én megvagyok nélküle. A lányaink pedig inkább főzeléket esznek, még akkor is, amikor van leves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!