Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kreatív anyukák segítségét...

Kreatív anyukák segítségét kérném! Milyen módszerrel tudnék összefogni 2 futóbicajt, hogy 1 kézzel is meg tudjam fogni őket?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: 2 gyerekem van, busszal viszem őket oviba/bölcsibe. Jelenleg futóbicaj+motor kombóval közlekedünk. Ugyan ezt sem egyszerű egy kézzel megfogni, de a kormányuknál éppen sikerül. Azért kell 1 kézzel, mert a másikkal a kicsit viszem fel a buszra. BKK-ról van szó, esély nincs arra, hogy várjon, vagy valaki ugorjon és segítsen. 2 hónap múlva meg 2 futóbicajjal kell boldogulnom, az súlyban nehezebb, így esélytelen, hogy 1 kézzel össze tudjam fogni. Miden megoldás érdekel :)
2015. febr. 13. 12:59
 1/7 anonim ***** válasza:
mennyi idősek? esetleg lehet az is megoldás, írod, hogy ovis a nagy, hogy nem a kicsinek veszel futóbiciklit hanem a nagynak rollert, az könnyű, össze is lehet csukni, és kicsi is
2015. febr. 13. 13:03
 2/7 anonim ***** válasza:
övvel összefűzöd a vázukat (egymás mellé állított állásban, a csaton áthúzod egészen addig szorítva míg összefogja a kettőt. legjobb lenne ilyen csúszócsatos öv, nem a tüskés fajta) és a válladra kanyarítod
2015. febr. 13. 13:09
 3/7 A kérdező kommentje:

Hú, az öv nagyon jó ötlet!

A nagy 3,5, a kicsi 1,5 éves múlt. 2. szülinapjára kapja majd a futóbicajt.

2015. febr. 13. 13:14
 4/7 anonim ***** válasza:
első vagyok :) akkor a nagy már lassan ki is növi a futóbicajt :) enyém is 4 éves kora óta rolizik, esetleg próbáltass ki vele egyet, hátha beleszeret. én ezt tartom a jobb megoldásnak, persze ha a nagy is benne van, mert az öv tényleg jó, de kettő együtt azért nagyon nehéz lesz, plusz még a 2 évest is felemeled, nem semmi kondi:D
2015. febr. 13. 13:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Kapott tavaly rollert, de akor még nem tuta használni. Bár könnyebb lenne súlyra, de nem ez a lényeg, hozzászoktam már a cipekedéshez. Van, hogy mindkettőt cipelem :D Szóval a rollert is ugyan olyan nehéz lenne összefogni 1 kézzel egy másik járművel. A kicsinek meg már muszáj lecserélni a motort.
2015. febr. 13. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan ötletem nincs, és félre ne érts, nem bántásból kérdezem, de muszáj a bicajokat is vinni? Egyébként minden tisztelem a Tiéd! Két gyerkőccel tömegközlekedni + "járműveket" is vinni, hát le a kalappal! Nálunk egyébként a bölcsiben (mert gondolom ott hagyod a futóbicajt, kismotort az oviban/bölcsiben) nem is engedték hogy ilyeneket ott hagyjunk, arra hivatkoztak hogy hiába csak az előtérben van, biztos lesz olyan gyerkőc, aki be akarja vinni az udvarra is a sajátját, azt meg nem engedhetik, mert nem vállalhatnak felelősséget érte. Csak babakocsit engedtek meg tárolni az előtrében. Aztán később kiharcolták páran, és most már engedik, de kizárólag az előtérben és saját felelősségre.
2015. febr. 13. 14:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, muszáj. Messze van a megállótól, és bár tudnának ennyit sétálni, de reggel nincs igazán idő sétálgatásra. Korábban meg csak ennyi miatt nem szeretném kelteni őket. Szerencsére a járműveket ott lehet hagyni, sokan járnak így. Persze ők lehet, hogy nem busszal, meg 2 gyerekkel :D
2015. febr. 13. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!