Milyen madarak vannak a "Jó éjszakát gyerekek" mesében?
Figyelt kérdés
19.35 kor megy a tv2-ön.2015. febr. 13. 11:11
11/13 anonim válasza:
Jaaaaaj nagyon jókat nevettem a kommenteken!
Az én gyerekeim is oda vannak érte. A 1,5 évesnek még oké, de a 3,5 évesnek kicsit már félve engedem. Egy szerencséjük van, hogy pont akkor megy, amikor készülődünk oviba/bölcsibe. Ha ezt nézik, akkor hiszti nélkül pikk-pakk fel tudom őket öltöztetni, és minden egyéb reggeli teendő.
Nálunk is makapaka a kedvenc, a bölcsiben mindig elfelejtem mondani, hogy ha ezt mondja, ne nézzenek rá furán, mert egy mesefigura :D
A kérdésre válaszolva, az egyik tukán, az biztos, meg talán búbosbanka a másik, a harmadikat csak madárnak hívjuk :D
12/13 anonim válasza:
Azt hiszem, a Teletubbies alkotóitól...
Engem is lefárasztott ma reggel, de azért a fiamat az oviig Upsy Daisy-nek szólítottam:)
13/13 A kérdező kommentje:
Igen a Teletubbies alkotóitól van.Mi este megnézzük pisi és alvás :D . Anyósom óvónő.Múltkor ő is nézte velünk,hogy tudja miről beszélnek gyerekek az oviban.
2015. febr. 14. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!