Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezt láttátok? Szörnyű! Www.Ind...

Ezt láttátok? Szörnyű! Www.Indavideo.hu/video/On_The_Spot_-_A_helyszin_Etiopia/

Figyelt kérdés

Szegény kislány, és nem lehet az ilyesmi ellen tenni.

Elhiszem, hogy ez egy tradició, meg szertartás, mégis felháborít, amit tesznek szegény gyerekekkel:(

2010. febr. 11. 14:05
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
2010. febr. 11. 14:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Most belenéztem.Jobb lett volna ha nem teszem, végig nem néztem, nem is tudnám.Ez borzalmas.
2010. febr. 11. 14:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is csak belenéztem. Elképesztő...
2010. febr. 11. 14:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Te jó isten!!!!!!!!!!!Ezt nem engedném!Felháborító!Soha nem tennék ilyet semmilyen vallás vagy tradició miatt sem!
2010. febr. 11. 14:12
 5/11 A kérdező kommentje:
A kisfiam minden gond nélkül elvan a dokinál, ha sír baba, még ő is sírvafakadt:( pedig csak hallotta ahogy a kislány sír:(
2010. febr. 11. 14:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Végignéztem, hát borzasztó, primitív törzs, gyerek szülést se engednék nekik. Annyi erővel a mellüket vágják mert ki áll a testből, szóval nagyon felháborító.
2010. febr. 11. 14:23
 7/11 anonim ***** válasza:

szegény kislány ezek nem normálisak!!!

Kitenni ilyenek ,a vallásuk miatt:(

2010. febr. 11. 14:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Láttátok, ahogy a gyerek anyja vigyorog? Ez föl se fogja mit csinál. Ömlik a vér a szegény kicsiből, szörnyű.
2010. febr. 11. 15:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Nagyon sokan küzdenek ez ellen a világon, kisebb nagyobb sikerrel. Reméljük egyre nagyobb lesz a víszhangja a dolognak. Ez rettenetes és primitív dolog.

[link]

2010. febr. 11. 15:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Én nem merem megnézni, mostmár pláne nem, hogy tudom miről szól a videó. Ez az egyik legkegyetlenebb dolog a világon. Szerencsére tényleg sokan vannak, akik célul tűzték ki, hogy ennek véget vetnek.

Mondjuk azzal vitatkoznék, aki azt megjegyezte, hogy az anyja vigyorog, és hogy nincs tisztában azzal, hogy mit tesz. Az anya ugyan úgy átesett ezen, tehát tisztában van vele. Mint ahogy nálunk is tisztában vannak a szülők azzal, hogy fáj a fül lyukasztás, mégis mosolyogva mondják a gyereknek, hogy neeeem fog fájni. Még arra is emlékszem, amikor az én fülemet lyukasztották, pedig csak 1 éves voltam. És bizony fájt. Mondjuk összehasonlíthatatlan ez azzal, amikor az ember klitoriszát távolítják el. Bele sem merek gondolni, hogy lehet azt kibírni.

2010. febr. 11. 17:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!