Megyünk majd 5 hónapos tápszeres babával wellnesselni. Szerintetek mit lehet és mit nem?
Arra a két napra hanyagold a hozzátáplálást. Lehet kapni mikróban használható fertőtlenítő dobozt, a cumisüvegeket abba bele tudod szórni.
Nekünk ilyen van.
Ha van babakonyha akkor ott van minden van ami a kicsiknek kell (mi voltunk már ilyen helyen is). Ha nincs akkor a szobában is meg tudod oldani. Nekünk egy másik szállodában lehetett kölcsönözni vízforralót (igaz mi vittük a magunkét). Sterilizáláshoz pedig a folyadékot használtuk (én most a másodiknál is alapban azt használom, csak kb havi 1x teszem az elektromos sterilizálóba a dolgait, rájöttem felesleges annyira óvni mindentől).
A hozzátáplálásra szerintem sem ez a legjobb időszak. Ha esetleg addigra már eszik valamit a tápi mellé (mi is most leszünk 5 hónaposak, de nekünk még csak répa, burgonya engedélyezett - a gyerekorvos szerint ez is épp elég, de ezt sem kell még ilyen kicsinek minden nap - akkor esetleg ha van húsleves vagy simán főtt krumpli vagy ilyesmi akkor talán abból egy picit adnék neki, de inkább erre a pár napra csak tápszer amitől tudom, hogy nem lesz baja. Ja és persze hogy csak babavízzel, nem ottani csapvízből, még ha otthon azt is kapott, mert nem tudhatod hogy reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!