Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig volt babád tápszeres?

Meddig volt babád tápszeres?

Figyelt kérdés
Olvasgatom, hogy 18, 19 hónaposan még tápszereznek. Ti?
2014. jan. 27. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
12hós koráig
2014. jan. 27. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindkettő 12 hós koráig. Utána már bolti tejet kaptak.
2014. jan. 27. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Másfél éves lányunk reggel-este kap tápszert, a korának megfelelőt (junior tejital). Még egyáltalán nem tervezem, hogy mostanában tejet adjak neki.
2014. jan. 27. 17:44
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A tejital is tápszer?

2014. jan. 27. 17:47
 5/8 anonim ***** válasza:
7 hónapos koráig. Ugyanis eddig fogadta el. Ekkor próbálkoztunk 5 fajtával, egy sem kellett neki, a végén már hányt tőle. Viszont megette és szerette a tejpépeket, így gyerekorvosi és védőnői jóváhagyással, a fiúnk 7 hónapos korától 1 éves koráig tejpépet kapott a tápszeres étkezések helyett. Majd pedig 1 évesen bevezettük a tejet, onnantól azt kapott.
2014. jan. 27. 19:09
 6/8 anonim ***** válasza:
2 éves fiam van, reggel és este tápszert vagy tejitalt kap kakaóval vagy vaníliás tejital ízesítővel. Én sem tervezem, hogy 3 éves kora előtt tehéntejet adok neki, a gyerekorvosunk azt tanácsolta, hogy lehetőleg inkább tápszert igyon, mert azt sokkal könnyebben megemészti, mint a tehéntejet, és a vitamin is több benne.
2014. jan. 27. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:

1. 22 hós koráig

2. 3 éves koráig

3. 15 hós, még tápszeres

2014. jan. 27. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Reggelire 1 éves koráig, estére 16 hónapos koráig adtam tápszert. Féltem, hogy nem lenne elég a tej.
2014. jan. 28. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!