18 éves vagyok, a barátom 30. Imádjuk egymást lassan 4 éve, és ő most babát szeretne. Én pedig nem igazán tudom, hogy jó ötlet-e. Baba vagy buli? Vajon az anyaság megváltoztatna?
Figyelt kérdés
Elég pörgős életünk van. Ő üzletember, sokat utazgatunk, és bulizunk. Megszoktam ezt az életet, és egyenlőre szerintem nem férne bele egy baba.2008. aug. 22. 20:39
1/9 anonim válasza:
akkor most mi a kérdés?egyértelmű hogy te még nem vagy kész az anyaságra!úgyhogy buli!kicsit most kiütközik a korkülönbség!én is így voltam,hatalmas szerelem volt,de sajnos időben nem egyeztek a dolgok!ő már családot akart,én meg még nem!vége lett,igaz 9évig tartott!
2/9 anonim válasza:
Szia! Gondolom, ha babát szeretne akkor számolna azzal, hogy nem utazgatnátok a baba miatt, ugyhogy onnantól nyugi lenne. Ha a buli csábít akkor egértelműen buli, nem baba. Ha nemszeretnél akkor csak nyűglessz... Azt meg nemakarhatjátok.
3/9 anonim válasza:
Szerintem neked még korai lenne. És majd a barátod fog továbbra is utazgatni, összejövetelekre járni, bulizni, emberek között lenni, mint egy üzletember, te pedig egyedül beleszorulsz a gyermeknevelés verklijébe, mint minden anyuka. Ha gyermeked születik onnan az egész életed gyökerestől megváltozik, és a kapcsolatod is a pároddal, mely dőlhet jó illetve rossz irányba is.
Szerintem nyugisan várhatsz még a kicsivel.
4/9 anonim válasza:
Ha ez a kérdés egyáltalán felvetődik benned, akkor a válasz egyértelmű: nem vagy még felkészülve családalapításra. Ha minden porcikád baba után vágyik...majd akkor! Csak a kis jövevény életét rontanátok így el!
5/9 anonim válasza:
hát igen ha terhes lennél minden buli kilöve. meg a pia meg a cigi meg ilyenek. szoval ha te még nemérzed akkor várjatok vele.
6/9 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, hogy a babának lenne rossz. Ráadásul én vagyok a discoiban az üzletvezető szóval oda is kellek :S Nem hiszem, hogy bírnám itthon a nyugalmat, azért viszont nem kell baba, hogy babysitter nevelje...
2008. aug. 22. 20:58
7/9 anonim válasza:
Ne az anyaságtól várd, hogy megváltoztasson, nem jó az. Én 19 évesen lettem terhes, 20 évesen szültem. Nem tervezett baba volt. Én folyamat bulikba jártam előtte, erről aztán le kellett mondanom, és a mai napig sokszor idegesít, hogy mások buliznak, én meg ülök otthon. Amúgy imádom a kisfiam, ő a mindenem, és bármit megtennék érte, de azért néha sajnálom magam, hogy már nem olyan gondtalan az életem mint előtte. Ha havonta egyszer el is megyek bulizni, akkor sem az van, mint régen, hogy akár reggelig is mulatunk, hanem 2-3kor haza, aztán nem ám addig alszom, amíg akarok, reggel hétkor kelni kell minden nap, nincs szabadnap. Persze nem panaszkodom, csak őszintén, sok lemondással jár egy baba, és ne hidd, hogy ha megszületik, akkor ezek a dolgok többet nem fognak hiányozni. Mert fognak. Ha már előtte sem ez volt a legfontosabb, akkor utána sem lesz, de az én életemben elég fontos helyet foglaltak el a bulik, és bizony még bele kell szoknom abba, hogy már nem úgy szervezem a programom, ahogy én akarom, hanem ha valamit akarok, akkor egy csomó emberhez kell igazodnom, és persze nem is lenne úgy nyugodt a lelkiismeretem, ha minden hétvégén eljárnék bulizni, hiszen az nem lenne jó a fiamnak.
8/9 anonim válasza:
Na, tudtam hogy le leszek pontozva, ez jár az ősziteségért. Komolyan mondom, lassan már kezdem annyira utálni ezt az oldalt, mert ha az ember valamit elmond a személyes tapasztalat alapján, akkor rögtön jön egy-két mintapéldány, hogy lehurrogja vagy valami. Á, komolyan nem értem, akkor miért nem lehet megmondani nyíltan, hogy mi nem tetszik?
9/9 A kérdező kommentje:
Én köszönöm a válaszod, nekem jól esett, hogy őszintén leírtad mit érzel:)
Amúgy szerintem néhányan attól érzik jobban magukat, ha a normális válaszokat lepontozzák:S
2008. aug. 22. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!