Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan fogyózzak szoptatás alatt?

Hogyan fogyózzak szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
Természetesen nem szeretnék éhezni és ezzel veszélyeztetni a tejemet. A babám már csak reggel és este szopizik (néha ebéd után), és szeretnék elkezdeni alakformálni. Ti hogyan csináltátok?
2015. febr. 9. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Csökkentettem a cukrot, el hagytam a tésztákat és a kenyeret.

Süti, csoki, amit a gyerek meghagyott.

Répát nassoltam, ha rámtört az éhségroham.

Csak 12%os tejfölt használtam főzéshez.

A délutáni séta kb két órás volt, mbt cipőben.

-30kiló.

2015. febr. 9. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne fogyózz, életmódot válts!

Az alakod mindig 70%-ban az étrendeden és 30%-ban a mozgásodon múlik.

Fehérliszt, cukor kiiktatása, szénhidrátok visszaszorítása, sok zöldség, fehérje; gyümölcsöt módjával, mert némelyik alattomosan sok cukrot tartalmaz.

És mozogj, mozogj, mozogj. De nehogy Flabelosra menj, jaj. :D

2015. febr. 9. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:

elso, neked 30 kg fogyas mellett nem ment el a tejed? egy napig nem.eszek kenyeret masnap mar nem tudok fejni...

kerdezo tornazz, kocogj, ugralo kotelezz, hasizmozz, a kaloriaszuksegleted kb 2000 korul ha atlagos kismama sulyban vagy. tehat torekedj napi 1500 korulire levinni. en igy fogytam 6 kgot a szoptatas alatt es meg van tejem...(6 honapos)

2015. febr. 9. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Másfél év alatt ment le.

15 kilót hiztam terhesség alatt, a többit az első fél évben.

A kenyeret én nem sajnáltam mert puffasztotta a picit.

Most hízókúrán vagyok, mert a második gyereknél fogytam elég sokat terhesség alatt.

2015. febr. 9. 21:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Fogyózás alatt valóban inkább életmódváltást értek, nem szeretnék éhezni, csak még sosem csináltam ilyet, terhesség előtt mindig vékony maradtam akármit ettem. A plusz kilók sem terhesség alatt jöttek fel, hanem szoptatás alatt.:(
2015. febr. 10. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!