Hogyan táplálkozzak helyesen, hogyan "fogyózzak" szoptatás alatt?
Múltkor megkaptam, hogy vihetnék be kevesebb kalóriát. De mi az a kalória? Tudom, hogy most a baba az első, és végül is nem vagyok nagy termet, sőt sokan örülnének a súlyomnak, de azért látható a hasamon pl, hogy van rajtam mit fogni.
Szóval mivel kezdjem úgy, hogy a baba is hozzájusson mind ahhoz, amire szüksége van. Hogy neki ne legyen hiánya semmiben?
Szerintem nem kéne fogyókúráznod, hiszen te is azt mondod, hogy nem súlyos a helyzet. Nézd meg például Kate Winsletet. Szülés előtt se után nem volt egy igazi nádszál, de mégis sikeres.
Ha viszont mindenképp fogyni szeretnél, akkor várj szerintem szoptatás utánra, esetelg csinálhatsz baba-mama tornát, ha gondolod.
Ez most nem a fogyókúra időszaka! :)
Inkább csak arra figyelj, hogy hülyeségekkel ne vigyél be plusz kalóriát (üdítők, csoki és társai)
Szia!
Én is hasonlóan vagyok, bár nekem zavaró (lelkileg) a súlyfeleslegem. Nem diétázom, de nem eszem fölös kalóriákat, nasit, tésztaféléket, pékárút. Elkezdtem futni másfél hónapja. A súlyom nem csökkent, de kinézetre sokat válltoztam. A nadrágjaimban is könnyebben elférek. Szóval sok-sok centi lement, és így elfogadhatóbban érzem magam. Másnaponta, vagy ha tehetem naponta futok 40 percet. A tejcivel semmi gond, nem válltozott sem a mennyisége, és gondolom az íze sem:)
Ha már nem szopizik manó, akkor elkezdek diétázni is.
Szóval nekem a futás nagyon bejön, és a hasamból is sokat levett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!