Mitől viszkethet a 4 éves fiam popsija?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem észre, hogy viszket neki. De nincs háziállatunk, s utóbbi pár hétbe oviba sem volt mert beteg volt, homokot nem látott, szóval remélem nem férgesség....
De akkor mitől lehet?
2015. febr. 8. 20:53
2/6 anonim válasza:
Szerintem figyeld a székletét...
3/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak beizzad neki? Overall nem szellőzik.
4/6 A kérdező kommentje:
Én törlöm neki, először nedves törlőkendővel majd wc papírral, figyelni fogom a székletét, s amúgy szerintem kicsit vörös neki..
2015. febr. 8. 22:07
5/6 anonim válasza:
Pont tegnap volt ugyanez az én 4 évesemmel. Nagyon piros volt neki, este bekentük sudocemmel, reggelre sokkal szebb lett és már nem is viszketett. Ma este megint bekentem neki, szerintem holnapra teljesen elmúlik.
Nálunk néha előjön ez. Nem tudom mitől. Talán rosszul töröljük, vagy fürdés után nem töröljük szárazra. Pedig mindig nagyon figyelek.
6/6 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmi hiba lehetett nálunk is, pedig figyelek mindenre. Bekentem neki s elmúlott
2015. febr. 18. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!