Fogzás miatt nagyon kipirosodott a babám popsija! Kinek mi
vált be?
Figyelt kérdés
5 hós kisfiam feneke egyre pirosabb. Alapvetően Neogranormont használunk, de próbáltam a Sudocrémet, Bepanthent...és semmi javulás. (A gyógyszertári kevert sem jó!) Szeretném kikérni a véleményeteket! Valahol olvastam, hogy az egyszerű teavaj hatásos, máshol Shea vajat írnak. Akkor gondoltam még a naturlandos mosdókenőcsre. Tapasztalatok? Most egyenlőre felfüggesztettem a popsitörlő használatát, és kamillás vattával törölgetem, de semmi javulás...:( ! Próbálnám többet szabadon hagyni, hogy levegőzzön de ahhoz meg azért nem fűtenek eléggé!
Minden tapasztalatot szívesen fogadok! (Tudom rengeteg hasonló kérdést indítottak el, de sajnos semmi nem segít) Elsősorban inkább természetes kencékkel próbálkoznék.)
Nekem a punija lett pelenkakiütéses fogzáskor,de csak a második fogánál.Semmi nem használt rá,ahogyan áttört a foga,elmúlt rá 1 órára kb.Addig kentem sudocrem,canesten,neogranormon,gyógyszertári popsikrémmel és semmi nem használt.
2014. febr. 19. 10:19
2/6 A kérdező kommentje:
:( Én is ettől tartok! Már egy hete ilyen a popsija...akkor remélem hamarosan kibújik az a fogacska, egyenlőre marad a kamillázás.
Azért köszönöm! :)
2014. febr. 19. 10:28
3/6 anonim válasza:
Minen pelusozásnál szárazra törlöm, aztán ha piros aloe first+bepanten plus kicsi levegőzünk majd vékonyan sudo. Ez így nekünk mindig bevállt!
2014. febr. 19. 21:12
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Kipróbálom azt is!
Most a kamillás törlés után hajszárítóval fújom a fenekét /persze megfelelő távolságból/ (nagyon tetszik neki :)) így kicsit meg tud száradni a bőre, és azután kenem be.
Azt még esetleg meg tudnátok saccolni, hogy kb mikor fog kibújni a foga? (Tudom...mi az anyámat akarok még tudni??!!) :D
Merthogy egy ideje már megvannak a tipikus tünetek (ömlik a nyála, "idegesen" rág mindent, hiper nyűgös...) és még semmi nem látszik az ínyén!
2014. febr. 20. 17:59
5/6 anonim válasza:
Lányomnak viszonylag pikkpakk kibújtak a fogai, az első 16 három részletben: 7 hónaposan 1,5 hét alatt 4 , 9,5 hónaposan uez, majd 18 hónaposan benéztem a szájába és tele volt foggal, mielőtt ez a 8 kibújt, éjszaka nem aludt vmi jól kb 1,5 hónapig, és kb 4 nap volt hígabb a kaki, ekkor csípte neki, de ez nem közvetleül az áttörés előtt volt.. Fiam 6 hónapos kora óta folyamatosan fogzik, most 20 hónapos, most a szemfoakagt várjuk. Volt olyan foga amival 1-2 napig nyüglődött, de volt olyan is amivel hónapokat, hígabb csípősebb kaki vagy volt vagy nem, ha volt is az nála sem az áttörés előtt volt.. Szóval én ebből a tünetből sem tudtam meg tippelni, hogy végre mikor bújnak ki:(
2014. febr. 20. 21:18
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Ha valaki netalán olvasná még az itt leírtakat, vagy hasonló cipőben jár annak azért leírom, hogy az OTKI (gyógyszertári) kevert kenőcs bevált nálunk. Probléma szerencsére megoldva! :) 100 gr körülbelül 680 ft. Picit erdekes a szaga, mert csukamájolaj van benne, de tökéletesen megoldotta a gondunkat!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!