Nálatok is meg szokott szólalni a Fisher Price tanulóasztal? Már a frászt hozza rám.
Ne csináljátok ezt velem, megfulladok a nevetéstől! :D De örülök, hogy kiírtam ezt a kérdést. Epekedve várom a további válaszokat :D
Hát ez a ,,hú, de nagy'' ez feltette az i-re a pontot! Végem van :D
Nálunk is van néhány zenélős játék, ami önálló életre kel, ha nincsenek kikapcsolva teljesen. Meg voltunk győződve róla, hogy a nálunk lakó szellem szórakozik, aki néha eldugdos, illetve furcsa helyre tesz oda nem illő tárgyakat :).
Komolyan pedig arra a megállapításra jutottam, hogy valószínűleg gyárilag vannak így kitalálva. Felhívják magukra a gyerek figyelmét, hogy játsszon velük, így a szülő nem érzi úgy, kidobta azt a rahedli pénzt ezekre a drága játékokra :)
Nagyon jók a példák. :D
Nemem az volt, hogy amikor a sötét gyerekszobában felkapcsoltuk a villanyt, egyből nevetés hallatszott. Az egyik plüss játék csak akkor szólal meg így, ha kinyitom. Azonban ez csukva is nevetett, amikor felkapcsoltuk a lámpát. Rejtélyes volt. Most a doboz alján van, de azóta nem szólalt meg. :)
Szerintem is gyári beállítás a FPnál, hogy néha csak úgy dumáljon valamit.
Nekünk is tanuló kutyus volt.
Az első rossz élményem az volt vele, hogy pakolom a gyerekszobát, hajoltam háttal annak a kis mocsoknak, erre ilyet szól a kis piszok: hú te nagy!
Na ennél a kritikus pillanatnál kellett volna női sértettségemben kivágnom a hatodikról.
De neeem, mégiscsak a gyereké plusz kiadtunk rá egy rahedli pénzt.
A katarzis viszont pokoli volt.
Osonok ki éjjel pisilni, emellett merek lámpát kapcsolni, mert a gyerek rögtön felkel tőle, én meg félek a sötétben. Nagyon.
Sikeresen teljesítettem a küldetést, osonnék vissza apjuk mellé, erre hirtelen vörös fény villan, majd egy kkedves, kissé gyermeteg női hang így szól a hátam mögött: kukucs, látlak!!!
Szerintem az egész lakótelep felkelt, akkorát sikoltottam.
Tiszta szerencse, hogy vécézés után történt az eset, mert ha előtte lett volna, akkor a folyosón engedtem volna szabadjára.
Azután a kis g*ci elemei teljes véletlenségből eltűntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!