Nálatok is meg szokott szólalni a Fisher Price tanulóasztal? Már a frászt hozza rám.
7es vagyok.
A 10es által belinkelt kérdést én írtam ki. :-)
Na, látom nem vagyok egyedül :)
Nekem ma beszólt az asztal a fürdőszobába, hogy ,,játszunk!''
Hát alig mertem kijönni :)
Nálunk a FP játékok még nem húztak csőbe.
Na de...
Van egy rózsaszín pónija a kislányomnak, amiről azthittem "tök cuki".
Egyrészt kislányom sírva fakadt mikor megkapta, főleg akkor amikor kiderült, hogy tud nyeríteni is.
Ezt a pónit nem lehet kikapcsolni (origi kínai). Éjjel itt ülök a szobámban, mikor hallok 3-4 nyerítést. Abban a pillanatban mozdulatlanná váltam, első lépés SMS apának: Bzmeg az a bzi póni megszólalt.
Ez eddig még elfogadható önmagában.. Nagy bumm, megszólal a játék.
A "merevedésem" oka :D
1 hete nem csak én, hanem párom is fura hangokat hallott éjjel a gyerekszobából, de betudtuk annak, hogy 6 lakásos ház. A 3 hetes korától éjjeleket átalvó kislányom rendszerint 1-kor ébredt SIKÍTVA. Nem sírva és mutogatott a szobában.
Még ezt is elmagyaráztuk magunknak, hogy tuti rosszat álmodik. Ahogy vissza akartuk vinni a szobába azonnal szó szerint sikoltozott. Hiszti, gondoltuk.
Másnap face to face pelenkázon kislányom,kettesben a lakásban... Mire a hátam mögé mutatott. -Jajjj kislányom könyörgöm ne mutogass mert frászt kapok-ezzel a lendülettel hátranéztem, de semmi.
És eljött a pónis éjszaka...
Szóval másnap, tudom hogy degonoszronda szülő vagyok, de póninak új albit kellett találnia... A kukában végezte :D
Nm igen hiszek a szellemekben, de ha újra hasonló élményben lesz részem, inkább új játékot veszek ami nem zenél... Mert párom éjfél- fél 1 fele ér haza, és 11kor azért nem találom túl humorosnak az ilyen áramkör megzavarodásokat 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!