Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok is meg szokott szólaln...

Nálatok is meg szokott szólalni a Fisher Price tanulóasztal? Már a frászt hozza rám.

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy szellemekben hívő ember, de már kikészít. Egyedül vagyok, csak akkor kezd rá, ha kimegyek a szobából, ahol van. Még az a lapozós hang is volt. Sose csinálta ezt. Ma is játszott vele a babám, nem úgy hallani, mintha merülne az elem.
2015. febr. 6. 18:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk egy kacagós baba van, és rendszeresen elkezd nevetgélni.
2015. febr. 6. 21:06
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a kincsesbödön szokta éjjel bejelenteni, hogy "Szeretem a sütit." :-)))
2015. febr. 6. 21:40
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Tuti szívbajt kapnék 😃😂
2015. febr. 6. 21:44
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

7es vagyok.

A 10es által belinkelt kérdést én írtam ki. :-)

2015. febr. 6. 21:49
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
A fiamnak FP távirányítója van, attól én is néha majd besz*rok. Akkor szólal meg, mikor alszik a gyerek. Ráadásul a leghülyébb mondatot mondja ilyenkor mindig..."a mai játék a pogácsa". :D Az a furi, hogy ezt elvileg egy benyomott szám nevének elhangzása után kéne csak mondania. De számot nem mond...ijesztő na. :)
2015. febr. 6. 21:51
 16/24 A kérdező kommentje:

Na, látom nem vagyok egyedül :)

Nekem ma beszólt az asztal a fürdőszobába, hogy ,,játszunk!''

Hát alig mertem kijönni :)

2015. febr. 6. 22:16
 17/24 Ditta323 ***** válasza:
Köszi ezt a kérdést!😊 Nekünk fp labdánk van, de akkor kiveszem az elemet (tegnapi szerzemény). Mert apa ha éjjeles és megszólalna tuti szívrohamot kapnék...
2015. febr. 6. 22:47
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is tanuló kutya van. Egyszer pont vége lett a felnőtt tevékenységnek, mikor a férjem elment a kutya mellett. Erre megszólalt az a dög, hogy "Hú, de nagy!" :D :D Először a frász kerülgetett, majd utána szakadtunk a röhögéstől. :)
2015. febr. 6. 23:01
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a FP játékok még nem húztak csőbe.

Na de...

Van egy rózsaszín pónija a kislányomnak, amiről azthittem "tök cuki".

Egyrészt kislányom sírva fakadt mikor megkapta, főleg akkor amikor kiderült, hogy tud nyeríteni is.

Ezt a pónit nem lehet kikapcsolni (origi kínai). Éjjel itt ülök a szobámban, mikor hallok 3-4 nyerítést. Abban a pillanatban mozdulatlanná váltam, első lépés SMS apának: Bzmeg az a bzi póni megszólalt.

Ez eddig még elfogadható önmagában.. Nagy bumm, megszólal a játék.

A "merevedésem" oka :D

1 hete nem csak én, hanem párom is fura hangokat hallott éjjel a gyerekszobából, de betudtuk annak, hogy 6 lakásos ház. A 3 hetes korától éjjeleket átalvó kislányom rendszerint 1-kor ébredt SIKÍTVA. Nem sírva és mutogatott a szobában.

Még ezt is elmagyaráztuk magunknak, hogy tuti rosszat álmodik. Ahogy vissza akartuk vinni a szobába azonnal szó szerint sikoltozott. Hiszti, gondoltuk.

Másnap face to face pelenkázon kislányom,kettesben a lakásban... Mire a hátam mögé mutatott. -Jajjj kislányom könyörgöm ne mutogass mert frászt kapok-ezzel a lendülettel hátranéztem, de semmi.

És eljött a pónis éjszaka...

Szóval másnap, tudom hogy degonoszronda szülő vagyok, de póninak új albit kellett találnia... A kukában végezte :D

Nm igen hiszek a szellemekben, de ha újra hasonló élményben lesz részem, inkább új játékot veszek ami nem zenél... Mert párom éjfél- fél 1 fele ér haza, és 11kor azért nem találom túl humorosnak az ilyen áramkör megzavarodásokat 😄

2015. febr. 6. 23:01
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a tanuló laptop csinálja. Kikapcsolva van, nem is nagyon használja már a fiam. Néha gondol egyet és bekapcsol "Szia kis barátom".
2015. febr. 7. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!