Akiknek max 2 év korkülönbséggel 2 lányuk van, mik a tapasztalataitok?
18 hónap. Hát az elején akkora bunyók voltak nálunk, hogy két gladiátor se gyilkolta volna egymást keményebben.
Aztán egyre többet játszottak együtt, nagyon összenőttek. Folyton szerepjátékoznak, ki van rakva egy rakás plüss vagy baba, azokat rakosgatják még úgy is, hogy már iskolások. Ha az egyik nincs otthon valamiért, akkor a másik már vinnyog, unatkozik, látványosan szenved.
Amit nálunk meg más barátnőmnél láttam, hogy a nagyobb az nagyon neveli a kicsit, sokszor szólunk rájuk, hogy bocs, én vagyok az anyja, nem te neveled. De olyan szinten, hogy a kisebbik kérdezte tőlem, hogy ehet-e chipset, én megengedtem, erre a nagyobb lányom rászólt, hogy nem, most nem ehet.
A kisebbik szokta is mondani, hogy két anyja van. :-) És nem én vagyok a szigorúbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!