Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan becézed a gyerekedet?...

Hogyan becézed a gyerekedet? (Esetleg közeli rokonod/barátod gyerekét. )

Figyelt kérdés
Nem a nevéhez kapcsolódóan kérdezem, szóval a manóra, kincsemre és társaira gondolok.

2015. febr. 5. 15:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, a nevén szólítom. Picinek legfeljebb a "kis XX-kém" formát használtam
2015. febr. 5. 15:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Cirmi, Maci, Maca, Manióka (nem tudom, honnan jött).

Két lányom van.

2015. febr. 5. 15:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ó én nagyon sok mindent mondok neki :) ha hívom valamiert akkor a rendes nevét mondom, de ha csak ugy magyarázok neki akkor, macika, manóm, kicsim, kincsem, picikém ilyesmi :)
2015. febr. 5. 15:54
 4/13 A kérdező kommentje:
Nálam a Maszat(ka), Husi(ka) az állandó. :)
2015. febr. 5. 15:57
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Zömi, Béka, Krokodil, de leginkább Zömi.
2015. febr. 5. 16:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg becézést használunk (nem csak a gyerkre, hanem egymásra is), Manó, Manóka, Kismanó, Bogyó, Kisbogyó, Bogár-csillag-rózsa, Tündér, Tündérke, Cica, Cica-bogár, Baba, no meg a neve, az rövid, így azt nem becézzük :-)
2015. febr. 5. 16:33
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Huhhh,nagyon sok van,és még mielött valai is megszólna,mindet szeretetből mondjuk neki,és nem fikázás képp.Csak azt írom le,ami hirtelen eszembe jut:Törpe,Törpicsek,Husim,Életem,Életem értelme,Maszatka,Pöszike,,Ganégyáram,Rafináltkám,Huncutkám,Szépségem,Szerelmem,Szerelmesem,Gyönyörűm,Hát most ennyi jutott eszembe hírtelen.
2015. febr. 5. 16:35
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nos...amióta terhes vagyok azóta nonstop beteg. Olyan volt a vérképem előtte majd leesett a papírról most meg azt sem tudom hány vitamint hogyan pótoljak gyümölcsöt gyümölccsel eszem ésatöbbi. Úgyhogy míg másnak "pocaklakó" meg "pötty" meg ilyenek hát én elkereszteltem "Goauld"-nak (csillagkapu után szabadon). Amit ér azt elszív meg jókat derülünk rajta a családba 😄
2015. febr. 5. 17:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Tökös-mákos palacsinta, 6 éves fiamnak évek óta.
2015. febr. 5. 17:21
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Bébibaba, kicsim, szívem, édesem, törpi, törpilla, Manci, életem.
2015. febr. 5. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!