3 éves, éjjel nem sokat mászkálós gyereked mernéd egy leesésgátlóval ellátott, lépcsős (nem létrás),110-120 cm magas ágyban altatni? (Túlaggódom? )
én nem :) enyém 5 elmúlt de még mindig néha leesik az ágyról, pedig leesésgátlós :)
nyilván akinek olyan gyereke van, hogy mozdulatlanul alszik, az bevállalja, de ha sajtkukac álmában is akkor nem szabad szerintem :)
Nem merném. Enyém 6 éves. Pár hete levettük a leesésgátlóját a földszintes(!!) ágyáról, kétszer leesett egy héten belül. Visszaraktuk.
Ha nappal elalszik valamelyik nagy ágyon, nem esik le soha.. De az éjszaka azért hosszú, forgolódik ide-oda.. pedig ő is egy elég nyugis gyerek.
Nem nagyon tudom kipróbálni, mert egy teljes, egyedi gyártású bútorgarnitúra lenne két gyereknek. :)
Vagy szerinted megemeljem a kiságyát, és kipróbáljam úgy? Minden megoldható. :)))
ilyet nem lehet rátenni ?
Nekünk a 3.5 éves fiam simán alszik így fent...ugyan ez az ágyunk van meg ez a sátor hozzá....
így nem félek hogy leesik...
Ja, azt hittem már megvan a bútor :D
hát.. akkor ha megvenném a bútort, egy jó magas magasítót tennék rá, hogy még véletlenül se vesse át magát a tíz cm-res leesésgátlón.
Amúgy csináltatni is lehet, bútorlapszabászatban csináltattunk mi is egy egyedit, amilyet akartunk, azt megvalósították), kb. kettőezer-ötszáz forint volt, és nagyon szép, a bútorral ugyanolyan színű :)
Nagyon köszi a válaszokat!
Ez a sátras cucc tetszik.
Esetleg még le is kötözöm a gyereket, az a tuti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!