Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen multivitamint adtok az...

Milyen multivitamint adtok az 1 éves babátoknak ( név, kiszerelés, adagolás, ár)?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el adni neki a cebion2x- t,mert a fogzás miatt nagyon kevés fajta ételt eszik.
2015. febr. 4. 09:32
 1/5 anonim ***** válasza:
21 hónapos fiamnak semmilyet.
2015. febr. 4. 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmit. Óvodás kortól adtam néha Marslakócskákat.
2015. febr. 4. 09:41
 3/5 A kérdező kommentje:
A körmein megjelent fehér foltok vitaminhiányra utalnak ezért kezdtem el adni neki.
2015. febr. 4. 09:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Körmeinél megjelent fehér foltok nem tuti, hogy vitamin hiány, lehet gomba is.

Vagy ha vitaminj hiány kérdés mitöl is van. Megkapja a rendes mennyiségü vitamint, csak a szervezete nem tudja felhasználni?

Ezeket a kérdéseket a gyerekorvossal kell megbeszélni.

Èn semmit nem adok a lányaimnak 2,5 és 4 évesek, és ebben a szezonban (nyár óta), a kicsi ma maradt itthon elöször hányással. Az orruk talán 2x lüttyögött, de megazva sem voltak. A betegségek ellen nem védenek a plusszban bevitt vitaminok. A vitaminok kellenek, de természetes bevitellel. Èn vitamint csak akkor adnék ha megállapítják, hogy x vitaminra szüksége van valami miatt.

2015. febr. 4. 10:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Cebion multi, és a weleda nevű immunerősítő. 6000 forint körül van , bioboltban vettük . Azt hiszem 200 Ml de eleg kb 3 hónapra .
2015. febr. 4. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!