2 évesnek milyen omega-3 tartalmú multivitamint lehet adni?
A patikusunk azt szokta mondani, a 4 évnél fiatalabb gyerekek ösztönösen tudják mi kell nekik.
Ha, ahogy írod is nem kényelemből akarod adni, akkor a Multi-tabs Omega-3 mat javasolnám, úgy tudom ez 2 éves kortól adható
Én ezt adom az én 2 évesemnek, ez is csak halolaj, de finom citromos aromája van, nincs sem hal íze, se szaga, gond nélkül beveszi a vitamin osztásnál :) És garantáltan tiszta forrásból származik, és semmi (káros) adalékot nem tartalmaz
Ugyaninnen vettem és adom neki egyébként a Manó Manna Elixírt, ami immunerősítő, (multivitamin, ha tetszik), szintén organikus, természetes forrás, ami a felszívódás szempontjából nagyon sokat számít, ezek érnek a legtöbbet...
2 évesnek csak napi 1 kiskanál kell belőle, szóval jó sokáig kitart, úgyhogy csak elsőre tűnik húzósnak az ára...
Ápolónő nagymamával, gyógyszerész ismerőssel megáldva, eszem ágában sincs patikust váltani. :)
Nagyon örülök, hogy végre van egy olyan patikus, aki nem agyba-főbe ajánlgatja a vitaminokat.
Óvónőként tudom, látom, tapasztalom, hogy mire képes a közösség, és annak a hatása. Tízóraira minden gyerek megeszi a gyümölcsöt... otthon pedig nem... Ugyanezt tapasztaltam a játszótereknél is, sógornőm gyerekeinél is. Ha nap közben kint hagytam nekik a gyümölcsöt megették. Nem vitatatom, hogy vannak kivételek... szóval nem váltok patikust!
Ismerősöm kislánya volt nagyon vitaminhiányos, neki eszt a multi tabsot javasolta a doki, 3 hónapon belül rendeződött a helyzet. Minden készítmény más és más, mint minden ember és gyerek is. Ki kell tapasztalni kinek mi válik be. Csak a tapasztalatomat írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!