Lemondhatok a gyerekről?
A helyzet a következő, nem szedhetek fogi gátlót tehát a páromnak kell védekeznie, az exemmel ez ment egy év alatt sose lettem terhes.
A mostani páromban most csalódtam másodszor, mondtam hogy nem tudok így védekezni, tehát vigyázzon rám, és mégis másodszor vagyok terhes fél! év alatt, az elsőt nem tartottuk meg, most viszont kijelentette hogy akarja, és el is mondta mindenkinek. Mindenki támogat és tökre örül, és mindenki azt mondja hogy csak a hormonok miatt vagyok ilyen.
Egyedül nem tudnám eltartani a gyereket, viszont nem akarok kiszolgáltatott lenni neki amíg a kicsi nem annyi idős hogy ismét dolgozhassak.
Lassan úgy vagyok vele, hogy ő akarta ezt az egészet, tudta hogy nem akarok még gyereket, és azt is hogy nem védekezhetek.
Nem akarok vele élni, nem hiszem hogy ezt rendbe lehet hozni. Le mondhatok valahogy arról a kicsiről, van ilyen nyilatkozat?
Illetve hasonló cipőben mit tennétek?
A kérdező azt írta hogy nem akart abortuszt, ne már hogy ezért kezdjétek kiutálni a világból,
az örökbe adás fair dolog, az hogy az apa úgy döntött akarja nyilván megakadályozta ezt, de mi van ha egyszer mégsem akarja, majd ha éjszakázni kell vele, vagy ha egyedül van mert az anya elment mondván hogy nem ez lett megbeszélve..
Szerintem halott az a dolog amikor ilyen döntésben nem lehet közös nevezőre jutni. Remélem ezt az örökbe adást megvitatjátok még, vagy a párod tudatában van a cselekedeteidnek.
A ki hibája kié nem, hát basszátok meg ha mindenki ott lenne leragadva úgy sehova nem haladna az emberi problémamegoldás.
Túlzás a pasit hibáztatni mindenért, de a csajt se kell keresztre feszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!