Lemondhatok a gyerekről?
A helyzet a következő, nem szedhetek fogi gátlót tehát a páromnak kell védekeznie, az exemmel ez ment egy év alatt sose lettem terhes.
A mostani páromban most csalódtam másodszor, mondtam hogy nem tudok így védekezni, tehát vigyázzon rám, és mégis másodszor vagyok terhes fél! év alatt, az elsőt nem tartottuk meg, most viszont kijelentette hogy akarja, és el is mondta mindenkinek. Mindenki támogat és tökre örül, és mindenki azt mondja hogy csak a hormonok miatt vagyok ilyen.
Egyedül nem tudnám eltartani a gyereket, viszont nem akarok kiszolgáltatott lenni neki amíg a kicsi nem annyi idős hogy ismét dolgozhassak.
Lassan úgy vagyok vele, hogy ő akarta ezt az egészet, tudta hogy nem akarok még gyereket, és azt is hogy nem védekezhetek.
Nem akarok vele élni, nem hiszem hogy ezt rendbe lehet hozni. Le mondhatok valahogy arról a kicsiről, van ilyen nyilatkozat?
Illetve hasonló cipőben mit tennétek?
nem hittem hogy így letámad mindenki...
Én úgy gondolom azzal hogy csak úgy voltam vele hogy védekezett kb mindent megtettem amit tehettem.
A pharmatexre túlérzékeny vagyok fogamzásgátlót nem tehetek, komolyan nem tudom mi mást tehettem volna még...
Lehet hogy túlzottan haragszok rá ezért nem reálisan ítélkezek vele szemben, de hát sorry úgy hogy az előző páromnál minden rendben volt ilyen téren nehéz nem ítélni..
Nem tudom mennyire lehet észrevenni, én nem vettem észre hogy szakadt..
Mikor tudtad meg, hogy valószínűleg szakadt? Esemény utáni tabletta?
Amúgy süt az írásodból az indulat. Szerintem kár együtt maradnotok. Nem szereted őt, csak együtt voltatok, de hogy miért, az számomra rejtély...
Nem tudok abortuszra menni, kicsit későn derült ki és nem rohantam azonnal intézkedni, illetve az örökbe adás is szóba jött, ami sokkal könnyebb lenne, hiszen nem volt egy leányálom az első sem amikor kijelentette hogy nem maradhat nélküle pedig nem tudom ellátni. Logikus érvek voltak amiket egyszer elfogad az ember, plusz ijedtek is voltunk.
Eszembe nem jutott hogy előfordulhat megint. Az örökbe adás persze már ki van lőve a részéről, de én nem akarok asszisztálni abban hogy hozzá legyek kötve mert kettőnket nem tudom ellátni, ha arra kerülne sor úgy is hozzá kerülne, hiszen lakása és munkája van, plusz segítenék a szülei is akik nevelőszülőként dolgoznak.
Ezért is gondolom hogy egyszerűbb lenne kilépni és nem végigcsinálni egy procedúrát amiben nem nyerhetek. Illetve vállalni egy gyereket akit nem akartam és talán nem is fogok szeretni
Rég tehettél volna "ellene", mikor észrevetted, hogy terhes vagy. Ami úgy az 5. hét körül van. Akkor még rengeteg idő van.
A gyerekről persze lemondhatsz az apa javára. Sőt még örökbe is adhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!