Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meg lehet élni 157. 000...

Meg lehet élni 157. 000 forintból egy 5 tagú családnak ha még nincs semmi kifizetve?

Figyelt kérdés
2015. jan. 29. 19:33
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Minden jó lett volna, de sajnos apa meghalt :(
2015. jan. 29. 20:09
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, ebben az esetben meglehet élni alapjáraton, csak hát, ha beteg lesz valaki, vagy cipő kell, tanszerek, osztálykirándulások...úgy már eléggé esélytelen.
2015. jan. 29. 20:12
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom elképzelni. Hacsak nem önellátók, megtermelnek mindent, nem kell nagyon ennivalót venni, stb.
2015. jan. 29. 22:32
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Hú, nagyon sajnálom, most olvastam, hogy írtál kommenteket. :(

Kapnotok kell talán árvasági ellátást, az segít valamennyit, és érdeklődjetek, mire kaptok kedvezményt. Szerintem sokmindenre. Étkezés, tankönyev, stb. Ha kirándulás van az iskolában, akkor alapítványok is szoktak segíteni, főleg a sulié.

Részvétem.

2015. jan. 29. 22:36
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha házasok voltak a szüleid, és apukád dolgozott, akkor igényelhetitek az özvegyi nyugdíjjat, és árvaellátást. Abból úgy már meg tudtok majd élni.
2015. jan. 29. 22:39
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

157000ft-hoz jönne még hozz az árvasági és özvegyi nyugdíj? Vagy mindentestül 157ezer ft.

Édesanyád várandós volt, mikor édesapád meghalt? Őszinte részvétem.

Így lesztek négyen testvérek a pici babával?

2015. jan. 30. 08:35
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vàloszokat

Szerintem mëg hozzâ jön az àrvasâgi és az özvegyi.

Igen màr vàrandôs volt

Igen igy 4en leszünk

2015. jan. 30. 09:09
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

16-os vagyok,

Nagyon nehéz lehet nektek, nagyon sajnálom. Ne haradugj, hogy megkérdezem, nem akarok tapintatlan lenni, de Édesapáddal mi történt?

Nem tudom továbbá azt sem, hogy mennyi lehet annak az özvegyi nyugdíjnak az összege, és hogy az árvasági az hogy jár? Minden gyermekre? Annak mennyi lehet az összege,tudja valaki?

Ha ezeket hozzáajduk a 157ezerhez, remélem már a kiadásokat levonva is ki fogtok tudni jönni.

A pici baba mikor érkezik? Neki megvannak már a dolgai?

2015. jan. 30. 11:38
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Árvasági gyerekenként jár, most asszem majd' 32 ezer forint, 4 gyerek után az már nem kevés. Az özvegyit nem tudom. Kérdező, nem tudom hány éves vagy, kedves, hogy aggódsz, de nem szükséges, így már ki fogtok jönni. Figyelj anyukádra, 3 gyerekkel és egy pici babával egyedül, nem irigylem.
2015. jan. 30. 11:53
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek :)

Sajnos elvitte a rák :( Olyan későn vették észre hogy semmi sem segített rajta :(

Nyáron fog megszületni a kicsi. Öcsém kiságya remek állapotba van így megörökli, ha kisfiú lesz minden ruha az övé lesz :)

2015. jan. 30. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!