Meg lehet élni 157. 000 forintból egy 5 tagú családnak ha még nincs semmi kifizetve?
Hú, nagyon sajnálom, most olvastam, hogy írtál kommenteket. :(
Kapnotok kell talán árvasági ellátást, az segít valamennyit, és érdeklődjetek, mire kaptok kedvezményt. Szerintem sokmindenre. Étkezés, tankönyev, stb. Ha kirándulás van az iskolában, akkor alapítványok is szoktak segíteni, főleg a sulié.
Részvétem.
157000ft-hoz jönne még hozz az árvasági és özvegyi nyugdíj? Vagy mindentestül 157ezer ft.
Édesanyád várandós volt, mikor édesapád meghalt? Őszinte részvétem.
Így lesztek négyen testvérek a pici babával?
Köszönöm a vàloszokat
Szerintem mëg hozzâ jön az àrvasâgi és az özvegyi.
Igen màr vàrandôs volt
Igen igy 4en leszünk
16-os vagyok,
Nagyon nehéz lehet nektek, nagyon sajnálom. Ne haradugj, hogy megkérdezem, nem akarok tapintatlan lenni, de Édesapáddal mi történt?
Nem tudom továbbá azt sem, hogy mennyi lehet annak az özvegyi nyugdíjnak az összege, és hogy az árvasági az hogy jár? Minden gyermekre? Annak mennyi lehet az összege,tudja valaki?
Ha ezeket hozzáajduk a 157ezerhez, remélem már a kiadásokat levonva is ki fogtok tudni jönni.
A pici baba mikor érkezik? Neki megvannak már a dolgai?
Köszönöm szépen mindenkinek :)
Sajnos elvitte a rák :( Olyan későn vették észre hogy semmi sem segített rajta :(
Nyáron fog megszületni a kicsi. Öcsém kiságya remek állapotba van így megörökli, ha kisfiú lesz minden ruha az övé lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!