Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én vagyok meglepődve...

Csak én vagyok meglepődve néhány kérdés elolvasása után hogy ilyen nők gyereket nevelnek?

Figyelt kérdés
Azokról a nőkről van szó akik kb kamasz stílusban írnak, csúnya szavakat írnak a gyerekről, hogy csak pár példát említsek. Mielőtt valaki felreertene nem a normális stílusú kérdésekre gondolok.
2015. jan. 28. 13:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
26%
Na itt is van a rosszindulat. :)
2015. jan. 28. 17:20
 22/26 anonim ***** válasza:

Engem úgy általánosan zavar, hogy a mai modern világban, mikor mindenki járhat iskolába és mindenkinek joga van apalműveltséghez ilyen sok a tudatlan ember. Ettől függetlenül nem gondolom azt, hogy nekik ne lehetne gyerekük, csak mert egyszerűbbek. Nálam a kritérium inkább a munkahely hiánya, ha valaki potyogtatja a gyerekeket a nagy semmire, ez zavar a leginkább. Ha butább, műveletlenebb az átlagnál, de azért dolgozik és fent tudja tartani a gyerekeit, hát tegye, csak ne az én adómra vállaljon 4-5 gyereket.

A babácska meg a tejci féleségek nem zavarnak, mindenki becézze úgy a gyerekét, vagy bármit, ahogy akarja.

2015. jan. 28. 19:46
 23/26 anonim ***** válasza:
Szerintem az is gàz, amikor idősebb anyukàk elítélően beszélnek a fiatalabbakról, gyűlőlködnek, iszonyatos tílusban vàlaszolgatnak,szép pèlda a gyereknek. A gyerekesség, éretlenség, unintelligencia nem kor kérdése.
2015. jan. 28. 21:27
 24/26 anonim ***** válasza:
Igen, csak tudod helyesen írni alapvető lenne, általános iskola alsó tagozat. Ez is szep példa lehet a gyereknek. Engem nem zavar ha valaki butaságot kérdez, mert ez az oldal erre valo, csak ha mar feltesz egy kérdést, akkor írja le helyesen. Ha nem biztos benne, akkor a Google-on ott a segítség.
2015. jan. 28. 21:42
 25/26 anonim ***** válasza:

Igen, ehhez hozzá kell tennem, hogy a fiam 12 éves jó tanuló, de gyenge a helyesírása, a nyelvtan emiatt 3-as.

Sokszor látom kommentelni face book-on, és azt látom, nagy marhaságokat nem követ el. Egy két kisebb hiba, de nem olyan szörnyűségek, mint amiket itt látok helyesírásból.

Alapdolgok, amit azért már egy 12 éves is tud, felnőtt anyukák meg nem. Nem bántok senkit érte, de nekem bántja a szemem. Nem számít ha butaságokat kérdez, mert legalább kérdez, tudni akar, és ez jó, de amikor minden szóban helyesírási hiba van, és azzal védekezik, hogy nem tud jól gépelni!!!

2015. jan. 29. 08:55
 26/26 anonim ***** válasza:

engem a józan ész hiánya zavar ,és a hülyeség,butaság.

de sajna gyk összes kérdéseben előfordul olyan kérdező akiböl hiányzik a józan ész .nem csak a gyerekválalás témakörben .

2015. jan. 29. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!