Csak én vagyok meglepődve néhány kérdés elolvasása után hogy ilyen nők gyereket nevelnek?
Engem úgy általánosan zavar, hogy a mai modern világban, mikor mindenki járhat iskolába és mindenkinek joga van apalműveltséghez ilyen sok a tudatlan ember. Ettől függetlenül nem gondolom azt, hogy nekik ne lehetne gyerekük, csak mert egyszerűbbek. Nálam a kritérium inkább a munkahely hiánya, ha valaki potyogtatja a gyerekeket a nagy semmire, ez zavar a leginkább. Ha butább, műveletlenebb az átlagnál, de azért dolgozik és fent tudja tartani a gyerekeit, hát tegye, csak ne az én adómra vállaljon 4-5 gyereket.
A babácska meg a tejci féleségek nem zavarnak, mindenki becézze úgy a gyerekét, vagy bármit, ahogy akarja.
Igen, ehhez hozzá kell tennem, hogy a fiam 12 éves jó tanuló, de gyenge a helyesírása, a nyelvtan emiatt 3-as.
Sokszor látom kommentelni face book-on, és azt látom, nagy marhaságokat nem követ el. Egy két kisebb hiba, de nem olyan szörnyűségek, mint amiket itt látok helyesírásból.
Alapdolgok, amit azért már egy 12 éves is tud, felnőtt anyukák meg nem. Nem bántok senkit érte, de nekem bántja a szemem. Nem számít ha butaságokat kérdez, mert legalább kérdez, tudni akar, és ez jó, de amikor minden szóban helyesírási hiba van, és azzal védekezik, hogy nem tud jól gépelni!!!
engem a józan ész hiánya zavar ,és a hülyeség,butaság.
de sajna gyk összes kérdéseben előfordul olyan kérdező akiböl hiányzik a józan ész .nem csak a gyerekválalás témakörben .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!