Csak én vagyok meglepődve néhány kérdés elolvasása
után hogy ilyen nők gyereket nevelnek?
Figyelt kérdés
Azokról a nőkről van szó akik kb kamasz stílusban írnak, csúnya szavakat írnak a gyerekről, hogy csak pár példát említsek. Mielőtt valaki felreertene nem a normális stílusú kérdésekre gondolok.
a legjobb az volt pár napja, hogy valaki felrakott egy teljesen negatív tesztet, majd pár óra múlva kiírt egy kérdést, ha megtudta, hogy terhes és ugye biztos beteg lesz a baba, ha ő edz.
2015. jan. 28. 13:46
12/26 anonim válasza:
Én ma már 2x dobtam le a láncot a "babácskám"-tól ..
2015. jan. 28. 13:48
13/26 anonim válasza:
Én a tejcsitől is ki vagyok akadva :D
2015. jan. 28. 13:49
14/26 anonim válasza:
Persze, csak az nevelhessen gyereket, aki legalább két egyetemi diplomával rendelkezik, és szépen megtervezi, hogy ő most kéremszépen gyereket akar vállalni. VÁLLALNI - bazzeg, annyira szar szó ez, már a gyerek is csak a terv része, semmi se mehet úgy magától, természetesen, mint régen.
2015. jan. 28. 13:57
15/26 anonim válasza:
Utolsó nem a diploma mennyiségével van a baj, hanem a józan paraszti ész és az IQ hiányával
2015. jan. 28. 13:58
16/26 anonim válasza:
Nem tejcsi, tejci... Teljesen kiborulok tőle.
2015. jan. 28. 14:02
17/26 anonim válasza:
Igen, a babácskától ma is padlót fogtam, az ilyen kérdéseket meg se nyitom.
2015. jan. 28. 14:11
18/26 anonim válasza:
Hát nem vagyunk egyformák, na:) Amíg szereti, foglalkozik vele, nem veszélyezteti stb, hát legyen gyereke. Nincs mindenkiben ugyanannyi értelem, attól még nem biztos, hogy rossz anya. Én is ismerek ilyeneket, max. nem barátkozunk. És néha nagyon feldobódik a napom attól, amit más összezagyvál:D Engem nem idegesít, szórakoztat.
2015. jan. 28. 14:50
19/26 anonim válasza:
most nem találom, de nemrég volt egy kérdés, hogy fáj a szűzhártyája szex után, lehet-e terhes.
aztán kiderült, hogy már van egy gyereke és félidős terhes jelenleg, csak a szűzhártyája vérzik :D talán a 2. oldalon már felfogta, hogy nincs szűzhártyája, de nem hajlandó elmenni orvoshoz, mert ő tudja, hogy a hüvelye vérzik, terhesen...
szerintem ez tipikusan az a kategória amit írsz. rettenetes! egy felnőtt, gyerekes, terhes anyuka, ennyit nem tud...
2015. jan. 28. 15:52
20/26 anonim válasza:
Érdekes, engem nem izgat fel egyetlen gügyögős kifejezés sem. Se a tejci, se a tejcsi, se a babácska, és a többi sem. Nekem annyira mindegy, ki hogyan hívja, becézi a dolgait, meg a gyerekeit. Miért fontos ez?
Kizárólag a rosszindulat és a bunkóság zavar. A butasággal meg ugyebár nem lehet mit kezdeni, hiába írtok bármit, úgysem érti.
Kérdező, milyen csúnya szavakat írt valaki a gyerekéről? Én még nem olvastam itt ilyet, pedig régóta járok erre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!