Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek hány év kell még...

Szerintetek hány év kell még mire nem lesz olyan szülő, aki traumaként éli meg azt, ha a gyereke meleg?

Figyelt kérdés
Talán mire a mai 10en,20on éves generációból szülő lesz?
2015. jan. 26. 07:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mindig lesz olyan, aki nem tudja elfogadni. Pont ahogyan az első válaszoló írta.

Engem nem zavarna, csak boldog legyen.

2015. jan. 26. 14:31
 12/13 A kérdező kommentje:

Ez nem gondolkodás lényege.

Attól,hogy elismerjük,hogy a Föld milyen alakú,és nem hitetjük el magunkkal hazugságokat,az még nem más gondolkodás,hanem bizonyított tény.

Az,hogy valaki meleg,nem egy gondolkodás,hanem egy adottság.

Nyilván mindig lesznek bolondok(nem erre gondoltam).

Hanem arra mikor az emberek többsége ezt már nem fogja valami szenzációként érezni.

De eleve milyen ember az,aki azért vállal gyereket,hogy majd elképzeli,hogy milyen lesz az élete.

Az ember csak a saját életéről rendelkezhet,másokéról nem.

Azt is el kell magyarázni az embereknek,hogy nem azért születik a gyerek,hogy megmondjuk neki milyen élete legyen?

Ez már 50 éve sem így volt.

A gyerek egy lehetőség egy ideig,hogy boldoggá tegyen minket,kitöltse az életünket,de eljön az idő mikor el kell engedni,hogy a saját életét éljen,nem?

Ha heteró lesz,az sem garancia arra,hogy lesz családja vagy gyerekei.Mivel nem mindenki szeretne így élni,még ha heteró is.

Tehát ezt nem értem.

A másik típusú szülő,akinek semmi hobbija,semmit nem tud felmutatni,és azzal akar,szeret dicsekedni,hogy a gyereke milyen,miket ért el,stb.

Ez elég nagy baj.

2015. jan. 26. 21:04
 13/13 A kérdező kommentje:

Ezért kellene IQ teszthez kötni a gyerekvállalást.

Kiszűrni az olyan embereket,akiknek nem való a gyereknevelés.

2015. jan. 26. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!