Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek hány év kell még...

Szerintetek hány év kell még mire nem lesz olyan szülő, aki traumaként éli meg azt, ha a gyereke meleg?

Figyelt kérdés
Talán mire a mai 10en,20on éves generációból szülő lesz?
2015. jan. 26. 07:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

Ilyen mindig is lesz.

Maximum kevesebb, de ahogy a rasszizmus, sovinizmus se kopik ki soha a társadalomból, ez se fog teljesen.

2015. jan. 26. 07:48
 2/13 anonim ***** válasza:

Mindig lesz olyan szülő, aki traumaként fogja megérni, bár temélhetőleg egyre kevesebb.

Bár részemről olyan lesz a gyerekem, amilyen lesz, de azért átérzem azt, ha valaki nem fogadja jól, ha kiderül, hogy a gyerek homoszexuális. Azt viszont már nem értem meg, ha ezért bántják, elfordulnak tőle.

2015. jan. 26. 07:48
 3/13 A kérdező kommentje:
De ma már,aki gyereket vállal,az tisztában van azzal,hogy az ő gyereke is lehet az,mivel ez nem egy ritka dolog.
2015. jan. 26. 08:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz az alatt, hogy traumaként éli meg? Persze elítélendő, ha bántja vagy kitagadja, de ha erősen szomorú, mert mondjuk unokákkal képzelte el az öregkorát vagy félti a gyerekét, hogy céltábla lesz, szerintem érthető. Egy vallásos szülőnek is elég nehéz dolga lehet.

Még nagyon sok minden benne lehet a pakliban a gyerekvállalásnál, aminek nem örül egy szülő és fel kell dolgoznia. Az emberi szeretet sajnos ilyen - hogy Ranschburg szavaival éljek (kb): Ha van a szomszédnak egy szekrénye, annak a sorsa engem nem érdekel. De ha beleteszem az egyetlen télikabátomat, akkor máris fontos lesz.

2015. jan. 26. 08:49
 5/13 anonim ***** válasza:
a férjem unokaöccse meleg, dokat beszélgettem róla az anyukájával. Neki is trauma volt, de nem azért, mert mit szólnak és nem lesz unoka. Azt dolgozta fel nagyon nehezen, hogy a fiát féltette a sok bántástól és igazságtalanságtól
2015. jan. 26. 09:01
 6/13 A kérdező kommentje:

Utolsó!Ez érthető.

De amint már nem "kell" ezektől félteni,a társadalomtól.

Akkor már ez is kevésbé lesz fontos tényező.

2015. jan. 26. 09:02
 7/13 anonim ***** válasza:
60%
Én sosem tudnám megszokni, nagyon csalódott lennék, es tuti szakemberhez fordulnek vele is es magammal is!
2015. jan. 26. 10:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Milyen szakemberhez? Ez egy állapot. Nem megváltoztatható.
2015. jan. 26. 11:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Te most azt kérdezed mikor fog a földön minden ember ugyanúgy gondolkozni :D
2015. jan. 26. 13:14
 10/13 anonim ***** válasza:
42%
Ez nem állapot, hanem divat. Sajnos. És remélem, jó sok év telik el, vagy kikopik szépen, és újra mindenki normális lesz. Nyugodtan pontozzatok le, tojok rá.
2015. jan. 26. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!