Mit szólnátok ahhoz, ha mondjuk két gyerek után meg lehet választani a születendő gyermek nemét?
Figyelt kérdés
Sokan ahhoz a feltételhez kötnék, hogy vállaljanak-e egy harmadikat, hogy biztosan tudják, ellentétes nemű lesz-e. S mivel hazánkban fogy a népesség. Na meg az abortusz is engedélyezett, akkor ez miért nem?2015. jan. 23. 16:50
11/15 anonim válasza:
Szerintem jó lenne, azt sem ellenezném, ha már az első gyermek nemét lehetne választani. Én nem élnék vele, de sokan igen. A nemek aránya valóban nem borulna fel, a nyugati társadalmak nem úgy működnek, mint Kína vagy India. Itt nagyon sokan szeretnének kislányt. A másik, pont a lombik-procedúra miatt nem is lenne túl elterjedt. Amúgy ma is van erre lehetőség az Istenhegyi klinikán, igaz csak abban az esetben, ha nemhez kötötten öröklődő betegség áll fenn.
12/15 anonim válasza:
jó lenne, kár hogy Czeizel álma álom marad
13/15 anonim válasza:
Nem élnék vele. Sőt, még a nemüket se akartam tudni előre, nekem jó volt ez a kis misztikum, ugyanígy tennék ha újra várandós lennék.
14/15 Arobi válasza:
Ez tuti jó ötlet,de már eleve'kapásból' lenne a törpéletes,de kettő után szavaznák meg inkább a 'parlamentisták'.
Hát ilyen nagy átűtő dolgokban kellene összefogni népszavazást kiíratni ! Mint ahogy abban is,hogy abortuszt ne lehessen egy szóra,és csak az egyik fél szavára csinálni ! Mert ezzel vissza élnek rendesen !
Rb
15/15 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet. én nem élnék vele, de tudok olyat, aki úgy vállalna 3. babát.és biztos nem ő az egyetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!