Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ahhoz, ha...

Mit szólnátok ahhoz, ha mondjuk két gyerek után meg lehet választani a születendő gyermek nemét?

Figyelt kérdés
Sokan ahhoz a feltételhez kötnék, hogy vállaljanak-e egy harmadikat, hogy biztosan tudják, ellentétes nemű lesz-e. S mivel hazánkban fogy a népesség. Na meg az abortusz is engedélyezett, akkor ez miért nem?
2015. jan. 23. 16:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem jó lenne, azt sem ellenezném, ha már az első gyermek nemét lehetne választani. Én nem élnék vele, de sokan igen. A nemek aránya valóban nem borulna fel, a nyugati társadalmak nem úgy működnek, mint Kína vagy India. Itt nagyon sokan szeretnének kislányt. A másik, pont a lombik-procedúra miatt nem is lenne túl elterjedt. Amúgy ma is van erre lehetőség az Istenhegyi klinikán, igaz csak abban az esetben, ha nemhez kötötten öröklődő betegség áll fenn.
2015. jan. 23. 18:40
 12/15 anonim ***** válasza:
41%
jó lenne, kár hogy Czeizel álma álom marad
2015. jan. 23. 18:56
 13/15 anonim ***** válasza:
41%
Nem élnék vele. Sőt, még a nemüket se akartam tudni előre, nekem jó volt ez a kis misztikum, ugyanígy tennék ha újra várandós lennék.
2015. jan. 23. 22:15
 14/15 Arobi ***** válasza:

Ez tuti jó ötlet,de már eleve'kapásból' lenne a törpéletes,de kettő után szavaznák meg inkább a 'parlamentisták'.

Hát ilyen nagy átűtő dolgokban kellene összefogni népszavazást kiíratni ! Mint ahogy abban is,hogy abortuszt ne lehessen egy szóra,és csak az egyik fél szavára csinálni ! Mert ezzel vissza élnek rendesen !

Rb

2015. febr. 7. 13:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet. én nem élnék vele, de tudok olyat, aki úgy vállalna 3. babát.és biztos nem ő az egyetlen.
2015. márc. 30. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!