Érez még valaki ilyeneket? Kismamik?
Sziasztok!Babát várok,már nagyon a végét járom.Sokszor vagyok ingerült,ideges,minden hülyeségen jár az agyam!Unatkozom és rettegek nehogy a babámnak baja legyen!Mindenki dolgozik,én meg jóformán semmit nem tudok megcsinálni itthon.Nem tudok kivel beszélgetni egy kiadósat,párom messze lakik.(ez más történet)Ha valami bajom van akkor senki nem ért meg,most lelki dolgokra gondolok.Például vágyom néha arra hogy egy kicsit kimozduljak mint rég,barátokkal találkozni,beülni valahova,vagy elmenni valahova főleg a párommal de ez fizikai képtelenség!Most akkora bűn hogy vannak ilyen kívánságaim?Tudom hogy nem tehetem meg egyszerűen csak jól esne de már ezért megszólt a kedves párom...Pedig IMÁDOM a bennem növekvő kicsi babát,nem azért kívánok ilyeneket mert nem szeretem hanem mert ember vagyok és már eléggé le vagyok terhelve és 9hónap alatt is vigyáztam magamra,nem mentem olyan helyekre!Csak gondolkodom a jövőn hogy mi lesz hogy lesz,sok dolog olyan kilátástalan és ez is zavar.Már szeretném a karomba fogni a kisbabám,legalább le fog kötni!A látogatók már most idegesítenek hogy majd akarnak jönni,nem tudom hogy adjam majd a tudtukra hogy nem kívánatosak?!Állandó segítségem az lesz,nem kell a nyakamra járni!Szóval olyan meggyötört vagyok,nem is tudom,idegest minden,elegem van már a semmittevésből!Van még valaki hasonló érzésekkel?
37hetes
Hál"istennek nem volt ilyen de ennek az az oka,hogy otthon vagy mégha nem is régóta de úgy tűnik rajtad hamarabb jön ki a sokk:D
Mozdulj ki egyedül ha a férjed nem megy,barátaid csak vannak?Vagy menj el vásárolni,ülj be egy cukrászdába, vagy egy kávézóba, menj moziba a lényeg,hogy mozdulj ki.
Ha már most ilyen vagy te tényleg be fogsz golyózni a 3 évtől...ha addig otthon maradsz.
A lényeg a kimozdulás...plusz neked egy lapáttal rátesz az is,hogy már 37 hetes vagy...viszont ha a baba megszületik vigyázz mert könnye depis lehetsz.
Barátnőzz, mozizz a lényeg,hogy ne otthon ülj ^^
Én is 37 hetes vagyok, néha igy érzem magam én is, ha nagyon rossz az idő és nem tudok menni sehova.
Szerencsére én mindig mozgásban vagyok.Mászkálok a városban, mindig van vmi elintéznivalóm.Vagy itthon lomolok, válogatok.Most megint koltozunk hamarosan, de már a szülés elott nem, viszont a másikat fel kell ujitani, mielott megyunk, most azután járkálok, hogy érné meg, mert nincs sok pénzunk sajnos, igy se marad sose, de most még ezt is ki kell hozni belole.Szoval ez eléggé elfoglal, meg hnap pl nst, aztán uh, szerdán meg védono, meg sztk-s doki, itt 2 nap már kiesett.
Éjjel sokat jóslózok, egész nap nyúzott vagyok, ha járkálok, olyan mintha mentem bepisilnék, nagyon nyom már a kis feje.
Most ideges is vagyok, mert szeretném, ha kijonne, mert akkor hamarabb tudunk koltozni is..
Lehet szivárog a magzatvizem kicsit, foleg éjjel, azt mondták h lehet ott van megrepedve , h csak akkor folyik picit, ha fekszek.Majd holnap kiderül.
Lehet hamarabb látom a babám mint gondoltam:)
Légy türelemmel, már csak max 3 hét!!
Addig meg sétálj, mászkálj!
Csak van vki akivel mehetnél vagy meglátogathatnád, vagy elmenne hozzád.Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!