Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti meddig dolgoznátok gyárban?

Ti meddig dolgoznátok gyárban?

Figyelt kérdés
Van azért por, ott vagyunk ugye legalább 100-200 nő, egymást válthatjuk a wc-n. Kell guggolni, hajolni, emelni, nem nehezet, de azért már 6óra után érzem hogy megterheli a hasam, olyan mintha bekeményedne. És még csak holnap megyek az első uh-ra 6+6on.
2015. jan. 20. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha holnap mész a dokihoz, akkor mond el neki és majd ő eldönti. Én így nem dolgoznék tovább.
2015. jan. 20. 17:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem gyárban dolgoztam, de álló munkát végeztem, és nálunk is kellett guggolni, hajolni, emelni, nem túl nehezet, de fárasztó volt terhesen. 6 hetesen voltam először dokinál, utána talán még egy-két hétig dolgoztam, tovább nem engedtek. Szerintem téged is táppénzre vesznek elég hamar. Terhesen elég megterhelő az ilyen munka, de még ha fizikailag nem is okozna gondot, a szálló por akkor is problémás lehet.
2015. jan. 20. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!