Milyen munkát vállalnátok el és hány órában dolgoznátok egy 6 éves, egy 5 éves és egy 2 éves gyerek mellett?
szia
tudod én még csak most várom az első gyereket, tehát lehet nem ér annyit a véleményem, de megfogadtam ahogy anya leszek máshogy akarok melózni. volt egy munkatársnőm aki 3 műszaknban melózott, igaz csak egy nagy gyereke volt, de ott volt a férje is, aki kitett vagy 3mat :) és láttam hogy nem egyszer olyan mosott kaki volt éjszakásba...én akkor megfogadtam, hogy csak 8-16ig melóznék, ha visszamegyek majd, megpróbálok így visszamenni. vagy láttam a közelünkbe egy kis boltot ami hétköznap 8-12ig van nyitva. ki pénz de ha már van akár 3 gyerek, nekem a család fontosabb. tehát hogy azért anya is maradjak. de persze kitudja hogy alakul majd :) de én így képzelem el.
Én mondjuk agysebész lennék három gyerek mellett.
Fontos az, hogy milyen végzettséged van. Nem biztos, hogy olyan amivel válogathatsz a munkahelyek között. Igaza van a hármasnak három gyermekes anyukákért nem igazán rajonganak a munkaadók. (akár megsértődsz, akár nem)
Na, megjöttek azok a nők, akiknek egy gyerekük sincs és irigykednek azokra, akiknek több is van, mindegy:)
Nem sértődtem meg, megszoktam, hogy ezen az oldalon sok a bunkó ember és a kárörvendő is!
Kérem azok válaszoljanak, akik tudnak is. Nem az volt a kérdés, ki alkalmazna és ki nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!