Maja, Mara nevek tetszenek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 20. 14:11
11/17 anonim válasza:
nekem a tündéri kutyusom Maja. mást is ismerek akinek Maja a kutyája. gyereknek nyilván nem adnám ezt a nevet
12/17 anonim válasza:
Nem adnám a saját gyerekemnek, de ha más gyerekét így hívják az nem zavar.
13/17 anonim válasza:
Nem szeretem, ha emberi neve van egy állatnak.
Egyik ismerősöm két kutyája Veronika és Bence volt (néztem is, hogy nem komplett), ezek szerint ezeket a neveket sem szabad adni gyereknek. :)
Nekem amúgy a Maja bejön. Mara nem.
14/17 anonim válasza:
Tetszenek, de a Mara jobban :)
15/17 anonim válasza:
hát nem tudom, 13, de az én például csak az utóbbi 1-2 évben találkoztam azzal, hogy a Maja mint név egyáltalán anyakönyvezhető kislányoknak. szóval az én szemembe ez nem egy embernév amit sokan kutyának adnak (ellentétben egy Veronikával), hanem egy kutyanév ami tulajdonképpen aranyos és szép és mostanában egyre népszerűbb mint embernév. Pontozzatok le érte.
16/17 anonim válasza:
Nem pontozlak le, de ismerek egy 16 éves Maját és egy 5 évest is, úgyhogy nem 1-2 éve anyakönyvezhető. :)
17/17 anonim válasza:
Nekem is csak becenévként tetszenek, önálló névként kicsit jellegtelenek. Akkor inkább már Mirjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!