Ezek a nevek tetszenek?
Figyelt kérdés
Melinda,Linda,Rozalinda.
Van aki ezeket a neveket adta a gyereknek?Gyakori nevek?(mostanában).
2014. dec. 10. 13:51
1/9 anonim válasza:
Ha lányom lett volna, én a Lindát szerettem volna, így az tetszik. A Melinda nem annyira, a Rozalinda egyáltalán nem, nekem az szappanoperás. Szerintem nem gyakori nevek ezek egyébként mostanában.
2/9 anonim válasza:
Mostaniakat nézve nem gyakori, de én nem adnám a gyerekemnek. Az első 2 egy hàrpiára emlékeztet az ismerősök közül! A második meg szappanoperára. De ez persze én vagyok! :) A Rozalinda helyett sztem szebb a Rozina.
4/9 anonim válasza:
Melindát ismerek párat, de már huszonévesek. Melinda normális név, a Linda nekem nem egész név, csak becenév, így nem adnám. a Rozalinda meg borzasztó. nem adnám. tehát a 3 közül a Melindára szavazok, azt lehet Lindának becézni.
5/9 anonim válasza:
A Rozalinda szerintem rossz, bár még nem az a kategória, mint a Rozamunda, Olga vagy Urszula
amik nekem tetszenek:
- Laura
- Veronika
- Eliza
- Eszter
6/9 anonim válasza:
A Melinda a legjobb, a Linda is elmegy, a Rozalinda viszont szörnyű.
7/9 anonim válasza:
Rozalinda, Melinda nekem nagyon nem tetszik, Linda az elmegy kategória. De nyugi, nem sűrű név egyik sem.
8/9 anonim válasza:
A Linda lehet nalunk az egyik befuto. A Melinda viselheto nev, a Rozalinda viszont kiszuras a gyerekkel.
9/9 anonim válasza:
Ezek között a sorrendem:
Linda (habár ez se a kedvencem)
Melinda (kicsit provokálja a csúfolódást: mell-Linda)
Rozalinda (max játékos becenévnek adnám...)
Akkor már inkább Kinga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!