Ezek a nevek tetszenek?
Figyelt kérdés
Zsaklin,Zsanett,Zsinett,Zsüliett,Zsüsztin,Zsanna,Zsanka,Zsani,Zsanina.2014. jún. 17. 10:01
1/10 anonim válasza:
Nem, de gondolom nem az én gyerekemnek akarsz nevet adni. Akkor meg nem mindegy? Ha neked ezek tetszenek, akkor ezek közül válassz!
2/10 anonim válasza:
Nem igazán...a faluban a roma családoknál hasonló nevek vannak, és sajnos a neveket hallva ezek a nem túl szimpatikus családok jutnak eszembe.
3/10 anonim válasza:
Kérdésre kérdéssel nem válaszolunk.
4/10 anonim válasza:
Nekem a Zsaklin és a Zsüliett név tetszik.
Csak az nem tetszik, hogy itt vannak rasszista emberek.
6/10 anonim válasza:
Rasszista... Ugyanmár... Én szülészeten dolgozom, jelentem, remekül szót értek a roma származású terhesekkel, szülő nőkkel is, a túlnyomó többségükkel semmilyen problémám nincsen, sőt, de totálisan kijelenthetem, hogy a névadásban törvényileg kellene őket korlátozni. Borzalom, amiket elkövetnek benne.
7/10 anonim válasza:
Jajj..nem. Különösen rémes a Zsaklin, Zsinett, Zsüliett... és mi az, hogy Zsanina? Ez komolyan egy név? Nemár! Ha már minden áron Zs, akkor Zsanett. A többi felejtős.
8/10 anonim válasza:
Zsaklin,Zsinett,Zsüliett borzalom,ezeket a neveket be kellene tiltani Mo-n.
9/10 anonim válasza:
A Zsanna és a Zsanka tetszik :)
10/10 anonim válasza:
Nekem a Zsanna tetszik úgy igazán, az szép. De a Zsanka, Zsanina sem rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!