Tetszenek az orosz nevek?
Figyelt kérdés
Pl.:Gajána,Galina,Masa,Nadin,Nádja,Natasa,Olga,Oxána,,Szonja,Szvetlána,Tánya,Ánya,Tatjána,Uljána,Zinajda,Zsanna,Borisz,Igor,Íván stb.2014. máj. 29. 12:49
1/11 anonim válasza:
Nekem a Léna pl. tetszik, de szép a Zsanna és a Masa is. Egy rokonom lánya pedig Szonja, nekem az is szépen hangzik.
2/11 anonim válasza:
Kislányom Szonja, már gyerekkoromban beleszerettrm ebbe a névbe :)
3/11 ivilicious válasza:
Nagyon!!!!!!!! Ha lányom lenne, Korinát vagy Irinát akartam ! vagy Szvetlánát..páromnak nem tetszik, így Blankában egyeztünk meg...de fiam lesz, nagyon tetszik a Szergej meg a Borisz és az Igor is, de Kornél lesz :)
4/11 anonim válasza:
A legtöbb orosz név nekem nagyon tetszik. :)
5/11 anonim válasza:
Gondolom nyilvánvaló a véleményem, ha elmondom, hogy lányaim Léna és Száva. :) Az Irina is nagyon szép név.
Igazából nincs orosz felmenőnk, legalábbis nem tudok róla, de már gimis koromban is rajongtam az orosz irodalomért, ezért is lett az egyik szakom az orosz nyelv és irodalom. Imádom Moszkvát, Szentpétervár az egyik kedvenc városom. Ezek után senki nem csodálkozott a családban. :D
6/11 anonim válasza:
Nekem is tetszenek!! :) Nadin, Natasa, Szonja, Tatjana, Zsanna ezek főleg :)
7/11 anonim válasza:
Nagyon!! A lánynevek közül a Galina, Fedóra, Ljubov, Néva abszolút kedvenc, a fiú nevek közül a Kirill, az Iván és az Alekszej, bár ez itthon elég idegen. :) Amúgy orosz szakos vagyok, szóval innen a rajongás.
8/11 anonim válasza:
Masa,Natasa,Svetlana,Tatjana gyönyörű nevek szerintem.
10/11 anonim válasza:
Igen tetszenek, leginkább pedig ezek: Tánya, Kátya, Nádja, Zinajda, Tatjána, Uljána,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!