Hogy tetszenek az alábbi nevek? Sorrend?
Figyelt kérdés
Jarmila, Iza, Lea, Dorka, Zóra, Minna.
A kislányunknak választanánk nevet...
Legjobbtól-legrosszabbik sorrend?
2014. jún. 13. 13:51
1/22 anonim válasza:
Csak a Dorka jöhet nálam számításba. Én a többit tuti nem adnám, nem tetszik, sőt...
2/22 anonim válasza:
Lea, Dorka, Zóra, Iza, Minna, Jarmila.
(Leát, Dorkát adnám csak)
3/22 anonim válasza:
Csak Dorka. Jarmila a legborzasztóbb.
4/22 anonim válasza:
- Lea és Dorka a legjobbak
- Iza, Minna is szép, de nem adnám (vagy Izabella, de akkor Bellának becézném)
- Zóra és Jarmila kizárt
5/22 anonim válasza:
Minnának hívják a munkatársnőmet, aranyos nő, cask fiatalkora ellenére már kész vénasszony. Csakis a Dorka jöhet szóba.
6/22 anonim válasza:
Én ezek közül egyiket sem adnám. Iza helyett tetszik az Izabella, Zóra helyett a Zora, Zorka talán. A Dorka tetszik legkevésbé, de Iza, Lea sem, túl rövidek nekem. A Minna sem valamiért, nem néz ki jól leírva, a Jarmila teljesen semleges.
7/22 anonim válasza:
Izát csak a hosszú változatban- Izabellaként adnám, Zóra elmegy, de szerintem a Zora jobb, utána a Dorka. A többit én nem adnám, a Minna a legrosszabb változat, agyon csúfolnák miatta.
8/22 anonim válasza:
1.Dorka
2.Lea
3.Zóra
Az Iza nem tetszik, a másik kettő pedig viccnek kicsit erős lennne szegény babával szemben... :-/
9/22 A kérdező kommentje:
Esetleg a Moira?Szerintünk gyönyörű.*.*
2014. jún. 13. 14:09
10/22 ivilicious válasza:
1.Lea
2.Minna
3.Iza(bella)
4.Zóra
5.Dorka
6.Jarmila
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!