Nekem ezek a tuti kizárt kategória, de ha neked tetszik, akkor miért érdekel mások véleménye? Tényleg, a szülőszobán, sőt napokkal később is dönthetsz még! :) Mondogasd a vezetéknévvel együtt, és meg lesz az igazi, meglátod! :)
2014. okt. 29. 15:20
2/14 anonim válasza:
A lényeg, hogy neked tetszenek. Nekem sem tetszik egyik sem, ráadásul Dominik és Noel rengeteg van.
2014. okt. 29. 15:23
3/14 anonim válasza:
Nekem a Dominik nagyon tetszik, Noel semleges, Dusán viszont nagyon nem jön be...
2014. okt. 29. 15:23
4/14 A kérdező kommentje:
Persze nem itt várok választ, de azért úgy gondolom segíthet a választásban ha másokat is megkérdezek! :)
Köszönöm az eddigi véleményeket!
2014. okt. 29. 15:31
5/14 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be ezek a nevek, viszont nem is verik ki a biztosítékot nálam. A Dusán talán a legfurcsább számomra.
2014. okt. 29. 15:32
6/14 anonim válasza:
Noel tetszik, Dominik sem rossz, Dusán nem tetszik. 30N
2014. okt. 29. 15:34
7/14 anonim válasza:
Dusán a legjobb véleményem szerint!:)
2014. okt. 29. 15:37
8/14 anonim válasza:
Szerintem vezetéknévvel kell eldönteni. Pl. ha d-re végződik a vezetéknév, akkor semmiképp a d-vel kezdődőek. Nekem a Noel és a Dominik tetszik ezek közül.
Nekem pl. egyik nagy kedvencem volt régóta lánynévben az Emma. De mivel a vezetéknév Vincze, így kénytelenek voltunk azt csak második névnek adni, középre meg bekerült egy Lili.
2014. okt. 29. 15:52
9/14 anonim válasza:
A Dusán nálam kizárva, de a másik kettő tetszik.
2014. okt. 29. 16:04
10/14 anonim válasza:
Nekem ezek közül csak a Dominik tetszik, úgyhogy arra szavazok. :)
Dusán túl furcsa, becézni se tudnám csak Dusinak, ami szintén fura.
Noel nagyon népszerű és szép is a hangzása, de nekem nagyon lányos, vagy férfiatlan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!