Akik elköttették magukat, válaszolnátok pár kérdésemre?
Mióta elkötöttek, iszonyatos hangulatváltozásaim vannak. A menzeszem pedig borzalmas, az első két nap úgy ömlik, hogy a legnagyobb ob-t óránként kell cserélnem.
Együttlétek után pedig egy napig vérzek-barnázok.
Szerintetek ez normális? Nálatok okozott ilyesmit? Érdemes lenne dokihoz menni?
27 Éves vagyok, másfél éve kötöttek el.
miért kötteted el magad? :O
van már gyereked?
Engem nagyon régen kötöttek el. De soha, semmilyen gondom nem volt.
De volt ismerősöm, aki panaszkodott bizonyos gondokra utána. Menj orvoshoz.
Nem, nem Pesten.
Az igazság az, hogy a 3. szülésem császár volt, majdnem ottmaradtunk, így elkötöttek. Ez Balassagyarmaton volt. Ingyen. Mégis terhes lettem, a következő császárkor átvágták és a végét elégették a petevezetékeknek.
Ezt Vácon csinálták, nagyon profik voltak. Tulajdonképpen az életünket mentették meg.
Akkor a szobatársamnak 35 000ft-ért csinálták meg. Neki másfél éve 6 hónapot kellett várnia.
Kicsit macerás elintézni, mert a kezelőorvosodon kívül meg kell hogy vizsgáljon az osztályvezető főorvos. Oda nehéz időpontot szerezni. Majd kiírják az időpontot. Van doki, aki családvédelmishez is elküld.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!