Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik névről mit gondoltok?...

Melyik névről mit gondoltok? Melyik művésziesebb?

Figyelt kérdés
Lydia,Tímea,Brenda,Médea,Friderika,Bella.
2015. jan. 16. 16:36
 1/8 anonim ***** válasza:
A Tímea normális, a Brenda és a Bella vállalható. művésziesebb? ezt hogy érted?
2015. jan. 16. 16:38
 2/8 anonim válasza:
Ahogy még írták előttem, a Tímea, a Bella és a Brenda jók, a többi szerintem kicsit fura. Írni akarsz valamit, ugye? :)
2015. jan. 16. 16:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Könyvhöz kell vagy gyerekhez? :)

Médea a legritkább tán, na meg mitológiai név is.

Lídia szép, de ipszilonnal erőletetett és azt hiszem, nem is anyakövezhető.

A Bella - nekem kicsit nagyzolós, hogy "szép"-nek hívjanak és sajnos könnyen kifigurázható, Izabellaként szerintem hordhatóbb.

A Tímea szép és magyar. A Brenda, Friderika nagyon kemény germános nevek nekem (de a Frida tetszene - na meg művészi is, ha Frida Kahlo miatt).

2015. jan. 16. 16:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Lydia i-vel tetszene, a Médeának van még esetleg jó hangzása, de nem adnám a gyerekemnek. Művésziességről nekem Tímea nevű barátnőm jut eszembe, az is szép név. :) A többit én hagynám. :D
2015. jan. 16. 16:53
 5/8 anonim ***** válasza:
24%

Hát a Tímea biztos nem művészies, teljesen átlagos, semmitmondó tucatnév. Lídia és Médea ezek közül ami művészies, a Friderika és a Bella inkább komérsz.

Szerintem a legművésziesebb név a Cecília.

2015. jan. 16. 16:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Médea a legművésziesebb.
2015. jan. 16. 18:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Számomra a Tímea a legművészibb, de a Lídia is jó (bár az kicsit komolyabb, nyersebb az én fülemben).

A Médea ugyan a kedvencem (mániákusan szeretem a görög mitológiát), de ha már ennyire ebben az irányban gondolkodsz, akkor a Fédra talán "hétköznapibb", mégis különleges (ez is mitológiai név).

2015. jan. 17. 14:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyen elvont nevet akarsz adni, akkor Médea vagy Lydia.
2015. júl. 8. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!