Mi a véleményetek a Kerekmeséről? Anyukák, szerintetek milyenek ezek a zenék?
Egy felnőtt nő énekel benne. Legalábbis amiket én eddig hallottam.
Én csak nem rég futottam bele ezekbe a videókba.
Nekem imadja a gyerekem. Mondjuk eloszorre elegge furcsa volt de megszerettuk. A mai modern gyerekdalok. Amugy en se tudom eldonteni h most egy no enekel vagy egy kisfiu. De nekem is jobban hasonlit egy kisfiu hangjahoz.
Semmi rosszat nem enekelnek benne amitol serulne a gyerek. Tanitjak vele a gyerekeket es szerintem jo pofa szovege van. :-) Nemelyiknel fogtam a fejemet,hogy lehet ilyet kitalalni es nevettem. De most ez a divat. :-).
Szerintem rettentő bárgyú, de a kisfiam néha szokta kérni, akkor bekapcsolom neki. A gyerekek még teljesen másként látják ezeket a dolgokat mint a felnőttek, szóval az a lényeg, hogy nekik tetsszen.
Ráadásul én úgy látom, hogy némelyiknek a szövegét pl. a gyorsasága miatt még nekem is nehéz sokszor követni, azt gondolom, hogy a gyerekek kb. a negyedét se foghatják fel, de végülis nincs benne agresszió, meg semmi rossz, végülis tanítanak erre arra, szóval konkrétan rossznak nem tartom, csak bárgyúnak.
Felnőttként én sem szeretem őket, de ártalmasnak nem tartom őket, ezért a gyerekek nézhetik, sőt, még tanulnak is belőle. A fiamat a Dínó dal óta érdeklik pl. a dinoszauruszok, annyira, hogy apatosaurus lesz a farsangon. :)
Jobban szeretem viszont, ha olyat hallgatnak, ami az én fülemet sem bántja, pl. Gryllus Vilmos Maszkabálját, az szerintem gyereknek-felnőttnek egyaránt élvezhető.
6. vagyok, néha elcsodálkozom azon, hogy emberek mikből tudnak pénzt csinálni(pl. a "Kerekmesélők" is).
De gyerekkönyvekben is van hasonló kaliberű, amiben van három órmótlan krix-krax, hozzá némi idétlen szöveg, három lapból áll az egész, és mégis eladják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!