Anyukák, akik 6 órában dolgoztok?
Nekem most járt le a GYED-em. Pàlyáztam egy 6 órás munkára. Holnap derül ki, hogy megkapom e.
Eddig napi 8-12 órát dolgoztam a régi munkahelyemen havi 130 ezerért.
A napi 6 óra alig fizet valamit. 80-100 között. Szóval igen, csak álom, amit szeretnél. Sajnos. :-(
Kérdező,
- Milyen területen szerezted a diplomád/munkatapasztalatod? Mert ettől is függ, van, amit jobban megfizetnek, van, amit kevésbé.
- Hol keresel munkát? Nem mindegy, hogy Budapesten, más városban, illetve az ország keleti, vagy nyugati felén lévő városban keresel munkát.
- Mennyi (szakirányú) munkatapasztalatod van korábbról?
Budapesten élek, felnőttképzést tanultam, szóval oktatás-vagy rendezvényszervezés területén helyezkednék el, de egy normális irodai munka is jó. (ne telemarketing stb).
fiatal anyuka vagyok, kevés tapasztalattal, de pl. a GYED alatt megbízással dolgoztam oktatásszervező cégnél időszakosan, és más típusú home-office feladatokat is elláttam.
köszi a válaszokat, próbálkozom azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!