Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, akik 6 órában dolgoztok?

Anyukák, akik 6 órában dolgoztok?

Figyelt kérdés
Áprilisban lejár a GYED-em, már most munkalehetőségek után kutatok. Eleinte mindenképpen 6 órás munkát szeretnék vállalni, de elég elkeserítő információkat hallok a fizetéssel kapcsolatban. Tényleg irreális álom, hogy diplomásként, 6 órában dolgozva 120-130 ezer forintot keressek? 2 gyerekkel "örüljek, ha egyáltalán felvesznek"? Írjatok valami pozitívat is. :)
2015. jan. 12. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem most járt le a GYED-em. Pàlyáztam egy 6 órás munkára. Holnap derül ki, hogy megkapom e.

Eddig napi 8-12 órát dolgoztam a régi munkahelyemen havi 130 ezerért.

A napi 6 óra alig fizet valamit. 80-100 között. Szóval igen, csak álom, amit szeretnél. Sajnos. :-(

2015. jan. 12. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem is elég esélytelen amit szeretnél. Ahogy látom, már önmagában a 6 órás állás sem túl gyakori.
2015. jan. 12. 16:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Kérdező,

- Milyen területen szerezted a diplomád/munkatapasztalatod? Mert ettől is függ, van, amit jobban megfizetnek, van, amit kevésbé.

- Hol keresel munkát? Nem mindegy, hogy Budapesten, más városban, illetve az ország keleti, vagy nyugati felén lévő városban keresel munkát.

- Mennyi (szakirányú) munkatapasztalatod van korábbról?

2015. jan. 12. 16:32
 4/7 anonim ***** válasza:
igen, hogy hol laksz, mihez értesz, stb. nagyon befolyásolja az egészet. A mi cégünknél pl. van 6 órás munkaidő (elvileg), viszont szerintem a végén úgysem 6 órát kell dolgozni, mert a határidős feladatok ugyanúgy megvannak, illetve a társosztályokon dolgozó kollégák ugyanúgy telefonálnak, választ várnak stb. a 6 óra leteltével is. Ehhez képest a fizu jelentősen kevesebb, így mindezek után én nem választanék nálunk 6 órás munkát, inkább 8 órásra megyek vissza.
2015. jan. 12. 17:07
 5/7 A kérdező kommentje:

Budapesten élek, felnőttképzést tanultam, szóval oktatás-vagy rendezvényszervezés területén helyezkednék el, de egy normális irodai munka is jó. (ne telemarketing stb).

fiatal anyuka vagyok, kevés tapasztalattal, de pl. a GYED alatt megbízással dolgoztam oktatásszervező cégnél időszakosan, és más típusú home-office feladatokat is elláttam.

köszi a válaszokat, próbálkozom azért.

2015. jan. 12. 17:57
 6/7 A kérdező kommentje:
ja, és az, hogy otthon felhívnak, érdeklődnek stb., nem gond, nekem a legfontosabb a rugalmasság lenne.
2015. jan. 12. 17:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Oktatás szervezés kapcsán az jutott eszembe, hogy művelődési házakba is mehetsz vagy ilyen nyelviskolákba.
2015. jan. 12. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!