Anyukák, hol dolgoztok jelenleg?
5 éves a fiam.
Vasárnaptól péntekig dolgozom 3 műszakban.
Délelőttösbe hajnal 4kor indulok, fél 4re érek az oviba, onnantól együtt vagyunk ketten lefekvésig (persze közben kell főzni, mosni, takarítani is, de együtt csinálunk mindent).
Délutánosba reggel 7kor kelünk, 8kor indulunk az oviba. Délelőttöm szabad, így akkor is főzök, takarítok. Délben indulok dolgozni, éjjel 3/4 12re érek haza.
Éjszakásba este 8kor indulok, reggel 1/4 8ra érek haza, elviszem oviba, hazajövök, lefekszek, 2kor kelek, megyek érte az oviba, este 8ig együtt vagyunk 3man, mert akkor itthon van az apja is.
Ha beteg, általában nem tudunk itthon maradni vele, de mivel váltva járunk az apjával, és a nagyszülőkkel lakunk, így segítenek.
egy nagykerben dolgozok, nagyon gyerekbarát hely. mivel mindenkinek nagy a gyereke, csak nekem kicsi, így látom, mekkora különbséget tesznek. mondjuk az is igaz, hogy így kevesebbet keresek, de belefér.
bármikor eljöhetek, ha beteg akkor ideadják a munkát és otthon megcsinálom, 9-3-ig vagy 4-ig dolgozom, sokszor hétvégén is, de akkor itthonról és azért, hogy korábban végezzek a többi nap :) így be tudok sűríteni egy nagy bevásárlást vagy egy gyors takarítást.
most 5 hét szünet van az oviban, nem tudom megoldani a felügyeletet, a főnököm szó nélkül elengedett 5 hétre! igaz arra nem kapok majd pénzt, fizetés nélkülin leszek, de nem rúg ki, ez a lényeg.
gyerek előtt egyébként f8-f5-ig dolgoztam, szóval nagyon nagy segítség, hogy reggel nem kell rohanni és délután is nyugisan megyek el a gyerkőcért az oviba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!