Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudtok ajánlani Szegeden...

Tudtok ajánlani Szegeden megbízható nôgyógyászt?

Figyelt kérdés

Akár magánt is. Rákszûrés meg vizsgálat mennyibe kerül kb?

24éves vagyok,még nem voltam vizsgálaton. Szégyenlem nagyon...:( Nagyon lefognak szidni?

2015. jan. 16. 08:49
 1/8 anonim ***** válasza:

akkor Dr. Nyirati Ildikó. Nekem is úgy ajánlották, voltam nála, nagyon barátságos, csak messze van.

keress rá a neten, és megtalálod, hol rendel.

2015. jan. 16. 09:02
 2/8 kloetta ***** válasza:

csak sétálj be a vasasba vagy a klinikára :)

akkor ingyenes is és én csak normálissal találkoztam eddig. (a vasasban kicsit kedvesebbek, mert nincs akkora hajtás - én oda jártam terhesgondozásra is)

2015. jan. 16. 09:18
 3/8 anonim ***** válasza:

engem nem szidott le senki, 27 évesen voltam először nőgyógyásznál, mikor terhes lettem.

nem tudták, nem is kérdezték, hogy akkor vagyok először.

2015. jan. 16. 09:51
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. :)

Olyan problémám van, hogy 3 hete késik. Viszont a tesztjeim negatívak. Eddig azért nem mentem el, mert máskor is elôfordult már 2hèt késés, idegeskedés miatt. Viszont csak megszakítással védekezünk,nem lenne gond a baba. Viszont itt olvastam a méhen kívüli terhességrôl és nagyon bepánikoltam...:( Arról tudnátok valamit írni?

2015. jan. 16. 10:17
 5/8 anonim ***** válasza:

A teszt méhen kívüli teresség esetén is pozitív. Tehát ha negatív a teszted, amiatt nem kell aggódni. Viszont ha rendszeresen 2-3 heteket csúszik, az nem normális.

Én is jártam Dr Nyirati Ildikónál, tényleg kedves, a Petőfi sgt.-n van a magánrendelője a MediCenterben (legalábbis mikor voltam nála, még ott volt), de a MÁV kórházban is rendel.

Ajánlom még Dr. Katona Renátát, ő is nagyon normális, a honlapján megtalálod az elérhetőségét.

Férfinál nem jártam, de egy orvos ismerősöm Dr. Daru Józsefet ajánlotta, ő viszont szülést már tudtommal nem vállal. Neki a Honvéd téren van magánrendelője.

2015. jan. 16. 11:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Dr. Pap Éva.

Rendel a Klinikán is,de magánban is.

Tavalyi rákszűrésre nem emlékszem mennyit kért,szerintem 10 ezer körül,de a terhesgondozás 7000 volt,ami nagyon nagyon jó árnak számít magánban.A Tisza Lajos Krt.18/c-ben van a rendelője,szerdánként délután van magánrendelése.Csak ajánlani tudom,rendkívül kedves,figyelmes,emberséges.

2015. jan. 16. 11:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Dr. Keresztúri Attilához járok lassan egy éve. Azt hiszem, mondhatom, hogy nagyrészt neki köszönhetjük a babáinkat. Nagyon nagy tudású, kiváló szakember, halk szavú, kedves, udvarias. A Boldogasszony sgt-n rendel magánban, egyébként a klinikán dolgozik.

A Vasaba is jártam évekig, meg most is kötelező terhesgondozásra. Soha egyik orvossal sem volt rossz tapasztalatom. (Dr. Nagy László, Dr. Kajtár István) A klinikán is megfordultam jópár orvosnál sürgősséggel a terhességgel kapcsolatban, és ott is mindenki teljesen korrekt volt (Dr. Pásztor Norbert, Dr. Sári Tamás, Dr. Márton Virág). Dr. Márton Virág kifejezetten kedves, barátságos, szimpatikus, fiatal doktornő.

2015. jan. 16. 11:36
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ajánlásokat! Majd választok belôle. :)

Egy évben egyszer max kétszer van ilyen késés. Amúgy pontos. Úgy emlékszek tavaly is kb ilyenkor volt a két hetes késés.

2015. jan. 16. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!