Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Digitalis homero megbizhato?

Digitalis homero megbizhato?

Figyelt kérdés

Ebredesi homersekethez vettem egy digitalis homerot miutan eltortem a jo kis higanyost :-/ ami meg bizhato volt ugye bar nem lehet venni mar (sajnos) :-/

Az lenne a kerdesem hogy a digitalis meg bizhato ilyen szempontbol? Es ha igen akkor azt az erteket kell nezni amit kiir vagy lekell belole vonni 0,5 fokot vagy az csak babaknal kell? Egy forumon olvastam ezeknek a homeroknek lekell vonni de minden esetben? Mert ha igen akkor egy hete kihultem lassan 36.3mutat de ha levonom akkor 35.8 :-D

Koszi es bocsi a buta kerdesert

2014. dec. 22. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:

szerintem nem(3 is van itthon), én valahogy mindig 35 fokos vagyok...

ha meg beteg akkor talán 36...

én vettem higanymenteset, de olyan mint régen a higanyosok voltak, nehéz ugyan lerázni,de tuti pontos

2014. dec. 22. 14:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekünk van itthon 2, plusz egy homloklázmérő, sosem ugyanolyan értéket mutatnak. sőt, ha kétszer egymás után ugyanazt a lázmérőt használom, akkor is eltér 1-2 tizeddel. fél fokot csak akkor kell levonni, ha popóba méred :)
2014. dec. 22. 15:01
 3/8 A kérdező kommentje:

Sztem oda irtam h " buta kerdes " :-D

Es nem varok mert lassan 30on tul leszek ha nem itt akkor hol kerdezem meg ezt?

Imadom az ilyen hozza szolokat mint te vagy egybol varj a gyerekgyartassal jaahh es nem gyartom ;-)

2014. dec. 22. 15:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van 2 digitális is de nem jók azok semmire.. Van egy higanyos hőmérőm na az kincset ér!
2014. dec. 22. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Én is imádom az ilyeneket mint te :D Téged sem az eszedért szeretnek. 30 évesen az alapvető dolgokkal tisztában kéne lenned :D :D

Törölesd nyugodtan ezt a választ is, tényeken sajna nem változtat

2014. dec. 22. 15:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez az oldal sztem pont azert van, hogy itt kerdezd meg, amit tudod hogy tudnod kene, de nem tudod es igy ismerostol rokontol nem kerdezed meg. Amugy ezt en sem tudtam es a kerdezo irta, hogy higanyasa volt elotte. Szoval honnan ismernd a digitalisat.

Csak arra figyelj meg kerdezo, hogy ne addig merd amig csipog hanem 5 percig.

2014. dec. 22. 16:29
 7/8 A kérdező kommentje:

Koszonom kedves utolso a normalis hozza szolast pont erre lett volna kivancsi hogy ezzel hogy merjem :) valaki ertette is a kerdest :-D

A masik "kedves" valaszolonak pedig csak annyit hogy nem toroltetem le ;-) hadj lassa mindenki milyen remdes forumozok vannak itt akik csak az embert butitjak le mert ok okosak ;-) . Remelem te tokeletes vagy es mindent tudsz :) .

2014. dec. 22. 22:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Meg annyit hogy az elozo valaszodat se toroltettem nem is voltam gep kozelbe nap kozben....nem is ertettem mirol irsz de latom imadsz vadaskodni
2014. dec. 22. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!