Győrben keresek megbízható gyermekpszichológust. Tudna ajánlani valaki egy nagyon jót?
Nos, igaz hogy nem pszichológus, viszont győrben van egy fiatalember aki, hihetetlennek hangzik de egy zseni. Ha jól tudom 130 felette az IQ-ja és anno egyik barátnőm mutatott be neki és minden egyed szava és mozdulata valamiért különleges volt. Anno ő gyógyított ki a súlyos depressziómból, illetve rengeteg öngyilkos és felnőtt ember életét változtatta meg, sőt más megyékből is jönnek hozzá folyamatosan. Egyszerűen leüll a páciensével és beszélget velük, de valami hihetetlen amit csinál, szavakkal nem leírható.
Ha minden igaz van egy beteg autista húga és anno ez motiválta arra, hogy emberekkel foglalkozzon és minden befolyt összeget eladományozz a rászorúlóknak. Nincs képzetsége egyszerűen meglátja a problémákat, tanácsokat ad és életeket ment.
A mai napig is havi egyszer felszoktam keresni, mert egy egyszerű beszélgetés vele olyan energiát ad az embernek hogy hihetetlen, nagyon szereti a gyerekeket, az èn lányomnak nem találtam logopédust mert csak ígérgettek, viszont Ő rögtön kezelésbe vette és a lányom azóta folyékonyan szaval. Sajnos mostanra nagyon sokan kérnek tőle tanácsot és nehéz bekerülni hozzá, hiszen Ő kizárólag hobbi szinten tevékenykedik de ha sikerül időpontot egyeztetni vele akkor egyszer mindenképp érdemes felkeresni akár kisgyerekkel vagy a saját panaszaikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!