Éppen 18 éves múltam és az egyetlen dolog, amire gondolni tudok az a gyerekvállalás. Ez normális?
Soha nem tudtam beilleszkedni a kortársaim közé, mindig az idősebbekkel jöttem ki a legjobban. Most eljutottam arra a szintre, hogy hónapok óta csak arra tudok gondolni hogy gyereket vállalok, amihez olybá tűnik, hogy partnerem is van, ezért csak erre tudok koncentrálni. Eszem azért még van és stabil, önálló egzisztencia nélkül nem fogok belevágni, nem lebeszélésre van szükségem. Inkább azt szeretném tudni, hogy ez normális-e? Gyakran megesik, hogy ilyen korbán huzamosabb időre felmerül ez valakiben? Mire gondoljak, hogy ne szomorkodjak ezen a kérdésen?
A tanulással abszolút semmi problémám, kicsit rossz néven venném, ha olyan jellegű válaszokat kapnék, miszerint a tanulásra kell koncentrálnom most és társaik.
7-es, azért az enyhén erős volt, hogy "normális családba szülessen", miért ott ahol nincs összeházasodva az apuka és az anyuka, ott nem normális családba születik? ott nem szerethetik a szülők úgy egymást, mint papírral és jegygyűrűvel?
én mindig is fiatal anyuka akartam lenni, mondjuk 18 évesen pont nem akartam még, de belefér hogy álmodozol róla. 24 évesen szültem 3 éves munkaviszony után egy saját lakásba, én azt mondom megérte kivárni ezt. így normális gyed mellett, és a tudattal, hogy van ahova visszavárnak dolgozni nyugodtabb vagyok, mintha kisgyerekkel kéne elkezdenem munkát találni. pár évet még várhattok, megéri, hidd el :)
engem először eljegyzett a párom, kitűztük nyárra az esküvőt, majd egy hónap múlva megfogant a kisfiam. mivel nem akartam nagy pocakkal férjhez menni, így úgy döntöttünk elhalasztjuk akkorra az esküvőt amikor már elmúlt másfél éves a fiunk (mert akkorra nagy eséllyel már tud járkálni).
akkor mi most nem normális család vagyunk kedves 63%-os?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!