Mièrt nèzik le az abortuszon àtesett noket azok akiknek nem lehet gyereke?

Figyelt kérdés
Sok olyan hozzàszolàst olvasok amikor gyilkosnak nevezik az abortuszt(ilyen vagy olyan ok miatt) vàlaszto noket. én èrtem hogy nagyon rossz annak akinek nem lehet gyereke ès minden àlma hogy anyàvà vàljon,nade arrol nem egy màsik no tehet,aki esetleg nem szeretne gyereket... Sajnos nem igazsàgos az èlet,mert a baba sokszor oda jonne ahova nem kellene. De mindenkinek teljes joga eldonteni hogy akarja-e vagy sem,ezèrt nem kell utàlni senkit,ès nagyon durvàn sèrtegetni,amit sok tèmànàl làttam.
2008. aug. 20. 11:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ezért kelek én ki magamból mindig, mikor a tv-ben is vitáznak az abortusz ellen vagy mellett. Minden nőnek saját szíve joga eldönteni, hogy akarja-e a a gyereket, fel tudja-e nevelni az akkori élethelyzetében a továbbiakban meg senkinek semmi köze az egészhez.
2008. aug. 24. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!